Keystone logo

6 Master Program i Företagsekonomi Företagsledning Ledning av små företag 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Företagsekonomi
  • Företagsledning
  • Ledning av små företag
Studiefält
  • Företagsekonomi (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Företagsekonomi Företagsledning Ledning av små företag

En magisterexamen är en tvåårig examen som ofta erhålls efter avslutad kandidatexamen. Det ger dig mer ingående och grundlig kunskap om ditt fält och kan öppna nya karriärmöjligheter.

Vad är en mästare i små företagsledning? Denna grad kan vara fordonet för alla verktyg du behöver för att göra ett litet företag framgångsrikt. Det kan ge dig en ny förståelse för de typer marknadsföring, finansiering och personalresurser som du behöver för att hålla ett litet företag högst upp på sitt område. Fokuserar på teknik, ledning och ledarskap, och försäljningen kan hjälpa dig att få och bli lönsam i dina småföretag.

Det finns många möjliga fördelar för en mästare i små företagsledningar för både ditt yrkesliv och ditt personliga liv. Du kan lära dig färdigheter som tidshantering, organisation och pengarhantering som kan tjäna till att förbättra dig hela vägen.

Kostnaden för ett masterprogram beror på flera faktorer, inklusive plats och institution. Kolla med din för att se vad kostnaden kommer till och vad den här utgiften omfattar.

Karriärer inom småföretag är överflödiga, och du kanske har din val med en magisterexamen. Du kan välja att starta ett eget litet företag, sälja en produkt eller en tjänst direkt till konsumenterna. Eller du kan bestämma att bli konsult för andra småföretag är ett bättre alternativ. Det finns också möjligheter i företagsamhet, till exempel marknadschef i ett företag som säljer produkter till småföretag. Offentliga karriärer som kontochef med en kropp som hjälper småföretag kan också vara en utmärkt passform.

Du kommer sannolikt att finna att en mästare i små företagsledning är tillgänglig nära dig var du är, oavsett vilket hörn av världen du befinner dig i, med införandet av dessa program i många kurskataloger online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.