Keystone logo

54 Master Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Ledning inom hotell och värdskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Ledning inom hotell och värdskap
Studiefält
  • Hotell och turism (54)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Ledning inom hotell och värdskap

Att förbli konkurrenskraftiga i dagens trångt arbetsmarknad, många väljer att slutföra en magisterexamen program. Vanligtvis fyllas i på ett eller två år, denna grad tillåter studenter att bli myndigheter inom sitt område, vilket ger dem specifika kunskaper de behöver för att gå vidare till en högre nivå.

Vad är en Master i Hospitality Management? Tanken bakom detta program är att lära studenter vad de behöver veta för att hålla ledande befattningar inom turist och besöksnäringen. Detta kan inkludera konkreta färdigheter såsom marknadsföring, drift, finansiell planering, mänskliga resurser och affärsutveckling samt allmänna kompetens som ledarskap, organisation, problemlösning och projektledning. Kurser inkluderar ofta klasser på besöksnäringen och dess utveckling.

Ett starkt ledarskap och ledarskap är användbara i många yrken liksom i vardagen, som är en del av det som gör denna magisterexamen så tilltalande.Akademiker lämna även med en gedigen förståelse för turistnäringen och hur det påverkar olika delar av samhället.

Kostnaden för en magisterexamen i hospitality management kan variera från skola till skola och från land till land. Priset beror också på programmets löptid, vilket är varför det är lämpligt att kontakta antagningsenheten på din valda utbildningsinstitution för exakt undervisning och avgifter.

En av de största fördelarna med att välja att tjäna en Master i Hospitality Management är att det kan öppna en stor mängd dörrar till karriärmöjligheter efter examen. Mångfalden i branschen innebär akademiker kan arbeta i kryssningsbranschen, hotellbranschen, aktiviteter / turer sektorn eller ens i forskning och utveckling. Några specifika exempel på titlar är hotelldirektör, kryssning direktör, driftschef, affärsutvecklingschef och konsult.

Det finns alternativ över hela världen som gör att du kan studera i klassrummet eller på nätet, så det är viktigt att hitta det alternativ som är rätt för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.