Keystone logo

15 Master Program i Ledning inom internationell hotelldrift 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Hotelladministration
  • Ledning inom internationell hotelldrift
Studiefält
  • Hotell och turism (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Ledning inom internationell hotelldrift

En magisterexamen är en forskarexamen som vanligtvis tar ett till två år att slutföra. Det bygger ofta på information som framkommit i en kandidatexamen program eller, i vissa fall, från arbetserfarenhet. Graduate program fokuserar också på ett specifikt ämnesområde.

Vad är en Master in International Hotel Management? Detta program är utformat för att förbereda de studerande att komma in den snabbt växande området hotel management, vilket ger en fördjupad förståelse av den internationella turistnäringen samt specifika kunskaper och färdigheter som behövs för att driva ett hotell eller en liknande form av turistanläggningar. Det finns ofta ett starkt fokus på ledande kompetens som ledarskap, organisationsförmåga och problemlösning. Kurs också ofta innehåller operativa förfaranden för hotell, revenue management, riskhantering och även grundläggande marknadsföring kurser.

Akademiker i magisterexamen program med inriktning på internationell hotel management lär ofta mycket överförbara färdigheter som projektledning och teamledarskap som hjälper förbereda dem för ett antal yrken inom hotellbranschen eller utanför. Kombinationen av allmänna ledningskompetens och branschspecifika kunskap är avsedd att lämna dem väl positionerat i den starkt konkurrensutsatta marknaden.

Det finns ingen fast pris för en Master i International Hotel Management. Kostnaden varierar beroende på den valda utbildningsinstitution, land och programmets löptid. Det är bäst att kontakta upptagande kontoret direkt för mer specifik information.

Turismen är en av de snabbast växande industrierna i världen. Efter avslutad en magisterexamen i internationell hotel management, studenter ofta kan välja från en mängd olika jobb över hela världen. Några möjliga titlar är hotelldirektör, Revenue Manager och divisionschef.Akademiker fungerar inte bara på hotell, men spa, resorts och bed and breakfast, som kan bidra till att öka deras chanser att hitta anställning efter examen.

Det finns ett stort antal institutioner runt om i världen som erbjuder denna magisterexamen, så se till att jämföra flera alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.