Keystone logo

27 Master Program i Ledning inom internationellt värdskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hotell och turism
 • Hotell & Restaurang
 • Ledning inom internationellt värdskap
Studiefält
 • Hotell och turism (27)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Ledning inom internationellt värdskap

  Efter att ha avslutat ett grundprogram som en kandidatexamen, många människor väljer att öka sina kunskaper inom det valda området genom att driva en magisterexamen. Detta forskarutbildningen brukar ta ett eller två år att slutföra, vilket studenterna en fördjupad förståelse av ämnet.

  Vad är en Master in International Hospitality Management? Denna grad ger studenter en förståelse för turism och besöksnäringen och hur det har utvecklats runt om i världen. Eleverna lär sig om olika utvecklingen på området genom en internationell lins, medan samtidigt få operativ kunskap om företagen inom sektorn. De tar vanligtvis kurser centre runt förvaltningstekniker, såsom strategi, projektledning, marknadsföring, drift och personalresurser. De har också ofta har valet att ta valfria relaterade till ett valt område inom industrin, såsom äventyrsresor, kryssningar eller hotelledningen.

  Efter ett framgångsrikt slutförande av en masterutbildning med inriktning på internationell Hospitality Management, studenter ofta befinner sig i en konkurrenssituation på grund av att de kunskaper de fått i laget ledarskap, projektledning och företagsekonomi. De kan lätt komma in direkt i mitten till chefspositioner på hög nivå.

  Skolan du väljer att studera i, dess geografiska läge och varaktigheten av de valda kurser alla påverkar kostnaden för denna magisterexamen. Därför bör du kontakta skolans antagningskontor direkt för information om avgifter och alternativ ekonomiskt stöd.

  Det råder ingen brist på arbete inom besöksnäringen, i synnerhet med en Master in International Hospitality Management. Utexaminerade brukar hitta sig berättigade till en rad olika positioner i branschen i länder över hela världen.Hotel manager, mat och dryck manager, ortansvarig, konsult och forskare är bara några möjliga arbetstillfällen tillgängliga efter examen.

  Populariteten av denna magisterexamen innebär att det finns programalternativ runt om i världen i både stora universitet och små privata högskolor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.