3 Livsmedelsbehandling programs found
Filter
- Master
- Masterexamen (MSc)
- Masterexamen (MA)
- Livsmedelsvetenskap
- Mat och dryck-verksamheter
- Livsmedelsbehandling
3 Livsmedelsbehandling programs found
Filter
University of Leeds
Livsmedelskvalitet och innovation MSc
- Leeds, Storbritannien
Masterexamen (MSc)
Heltid
12 månader
På Campus
Engelsk
Aldrig tidigare har kvaliteten på maten varit viktigare i vårt samhälle. Regeringar över hela världen sätter press på livsmedelsindustrin för att säkerställa att produkterna är säkra och tillverkade till en hög standard. Det är därför efterfrågan på kvalificerade experter inom detta område växer ständigt – och karriärmöjligheterna är enorma. MSc i livsmedelskvalitet och innovation är designad kring hela processen för utveckling av livsmedelsprodukter - från idé till lansering. Vi fokuserar på konsumentledd produktutveckling, där konsumenterna spelar en nyckelroll under hela utvecklingsprocessen. Du kommer att utveckla den djupgående specialistkunskap som behövs för att säkerställa att nyutvecklade livsmedelsprodukter uppfyller de nödvändiga processkraven för att säkerställa matens kvalitet och säkerhet. Utöver detta får du en bred förståelse för lagstiftning och hur detta påverkar branschen.
Albany College of Pharmacy and Health Sciences
MASTER'S IN BIOMANUFACTURING AND BIOPROCESSING
- Albany, Amerikas förenta stater
Master
Engelsk
Detta innovativa ettåriga masterprogram kombinerar en grund i teori för biobearbetning och biotillverkning, med erfarenhetsinlärning vid CBET. Studenterna kommer att utveckla och köra live biobearbetningsprojekt från början till slut, med hjälp av industristandard utrustning i en simulerad cGMP-miljö (nuvarande god tillverkningssed). Efter framgångsrikt avslutat kursarbete och laboratoriekrav kommer studenterna att slutföra en praktikplats hos en av CBET: s biofarmaceutiska industripartners. Erbjuds med en flexibel föreläsning och laboratorieschema, är denna magister designad för tidiga och mitten av karriären yrkesverksamma som vill gå in i biofarmaceutiska industrin i en rad olika kapaciteter, inklusive cellinjeutveckling, processutveckling, regelefterlevnad, kvalitetssäkring / kvalitetskontroll , tillverkning och affärsutveckling.
University of Nottingham, Faculty of Science
MSc / PGDip i livsmedelsproduktionshantering
- Nottingham, Storbritannien
- Sutton Bonington, Storbritannien
Masterexamen (MSc)
Heltid, Deltid
1 år
På Campus
Engelsk
Denna spännande och utmanande examen ger vetenskap och ingenjörer teknisk, operativ och affärskunskap. Det utvecklar dina färdigheter för en karriär inom livsmedelsproduktion eller teknisk hantering i livsmedelsindustrin.
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära utbildningstyper
Populära platser
Master Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Livsmedelsbehandling
Studenter med ambitioner att bli mattepersonal, oavsett om de är administrativa eller köksställda, kommer sannolikt att dra nytta av studier av mat och dryckesbehandling. Genom att kombinera verksamhets- och livsmedelssäkerhetsområdena kan mat och dryckesbehandling täcka grunderna i detaljhandeln.
En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.