Keystone logo

26 Master Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap Livsmedelsteknik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Sjukvård
  • Näringslära
  • Mat vetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap Livsmedelsteknik

En magisterexamen är det första steget i grundutbildning, efter en kandidatexamen. Att erhålla denna examen certifierar elevernas kompetens inom sitt ämnesområde, vilket gör det ett akademiskt mål för många. Genom att tjäna en magisterexamen kan man öppna upp en mängd karriärmöjligheter.

Vad är en Master i matsteknik? Denna grad ger en förståelse för forskning och utveckling som är inblandad i livsmedelsproduktion. Teckna från kemi och mikrobiologi kan eleverna lära sig grunden för livsmedelsegenskaper och tekniken som används för att förverkliga och perfekta dem, fortsätt sedan med att designa och innovera matlösningar. Detta inbegriper att säkerställa livsmedelskvalitet och säkerhet samt förståelse av miljö- och sociala frågor som berörs.

Studenter på väg till en mästare i matteknik kan bygga planerings- och problemlösningsförmåga som kan tillämpas på andra håll i livet. De utvecklar också en typisk förståelse för forsknings- och utvecklingsprocesser, tillsammans med en bredare bild av livsmedelsindustrins inverkan och hur man gör ljudbedömningar av dessa effekter.

Undervisningsutgifterna för en Master i matsteknik varierar från en institution till en annan, och programmet tar i allmänhet två år att slutföra. Studenter ska undersöka potentiella skolor för att hitta mer information om dessa kostnader.

Matsteknologer är alltid efterfrågade, så erkännandet som kommer med en magister i matteknik banar vägen till olika potentiella karriärer. Många akademiker hittar arbete hos livsmedelsproducerande företag, från att utveckla och övervaka tillverkningsprocesser för att fungera som kvalitetskontrollinspektörer och säkerhetstestare för produkter. Kandidater kan också arbeta som livsmedelsforskare vid forskningsinstitut som är dedikerade till studier och testning av ny teknik för bearbetning och konservering av mat.

Olika program för att få en Master i matteknik finns över hela världen. Online-program erbjuder en fördel för studenter som behöver ett flexibelt schema eller bor i avlägsna områden. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.