Keystone logo

6 Master Program i Livsvetenskapsrelaterade yrkesstudier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Livsvetenskapsrelaterade yrkesstudier
Studiefält
 • Yrkesstudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Livsvetenskapsrelaterade yrkesstudier

  En professionell Master är en examen som är avsedd att tillåta elever att samtidigt lära och utveckla direkta arbetserfarenhet inom ett visst område. Som ett resultat av den dubbla läroplanen, akademiker ofta väl förberedda för att komma in på arbetsmarknaden efter examen.

  Vad är en professionell Master i biologi och biovetenskap? Denna speciella väg studien kretsar kring studiet av livet, inklusive mikroorganismer, växter och djur. På grund av den stora spridningen av ämnen som omfattas av detta område, många masterprogram smala elevernas fokus till ett visst område av studien som läkemedel. Inom detta område, program ger studenterna tillgång till en rad olika ovärderliga resurser för lärande. Till exempel kan eleverna para ihop med en kombination av olika läkemedelsföretag, medicinska forskningsorgan och universitet som erbjuder undervisning inom biologin.

  För de studenter som är intresserade av biologi och biovetenskap, är det mest anmärkningsvärda fördelen med denna väg studie benet upp det ger i form av arbetslivserfarenhet. Flera år av forskning och laborationer kan uppgå till en hel del praktisk, teknisk förståelse. Denna erfarenhet kan i sin tur lägga en stark grund för en framgångsrik karriär inom området.

  Varje professionell Master i biologi och biovetenskap kommer att innebära olika kostnader. Det bästa sättet att lära sig om en viss skola 's undervisning och anmälningsavgifter är att ringa och fråga antagningsenheten.

  En professionell Master i biologi och biovetenskap kan översätta till ett antal yrken, särskilt för akademiker som strävar efter att arbeta som biologer. Graden kan tillåta elever att specialisera sina kunskaper på området i flera olika särskilda områden, från växtbiologi till epidemiologi. Beroende på en student 's fokus, kan han eller hon välja att bli en labbtekniker eller forskare.Vissa fält kan kräva ännu högre utbildning, och elever som vill bedriva forskartjänster inom dessa områden ofta väljer att slutföra mer skolgång innan arbetssökande.

  I slutändan kan en professionell Master i biologi och biovetenskap vara ett mycket fördelaktigt karriär. För att påbörja processen med att lokalisera och gäller för den ideala programmet för dig, använder vår sökbara lista över skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.