Keystone logo

34 Master Program i Luftfartsförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Luftfart
 • Luftfartsförvaltning
Studiefält
 • Luftfart (34)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Luftfartsförvaltning

   En magisterexamen är en examen som är avsedd att hjälpa en person att utveckla sin karriär betydligt. För de flesta karriärstudenter är detta ett av de ultimata målen. Att ha en magisterexamen är vanligtvis ett sätt att visa viss kompetensnivå.

   Vad är en master i flygledning? En master i luftfartsledning är en examen som ofta förbereder eleverna för karriär inom flygindustrin, speciellt utbildar eleverna att arbeta med gamla och nya flygplan som utvecklas ständigt. Med alla utmaningar som flygindustrin står inför, till exempel att uppfylla regeringsbestämmelser och reparera flygplan innan det planeras att flyga är det viktigt för programdeltagarna att lära sig att övervaka kontroller, lösa problem och uppmuntra utvecklingen av säkerhetsprogram och protokoll .

   Att ta examenivåer kan hjälpa en person att kunna tala mer självsäkert med andra människor, särskilt kollegor. I klassen lärs eleverna vanligtvis hur de ska vara ledare för sin avdelning. Förutom förtroende och ledarskapsförmåga kan de plocka upp möjligheten att snabbt analysera en situation under tryck, underlätta övergången till flygindustrin.

   Kostnaden för en magisterexamen kan vara svår att fastställa. Många skolor fastställer sina egna kurs- och avgiftsbelopp. Detta beror också på vilka länder eller statliga studenter som kommer.

   Efter att ha fått en examen i luftfartsförvaltningen finns det flera karriärer inom det civila luftfartsområdet som kan vara tillgängliga. Från tillverkare och operatörer till entreprenörer är talangen som kommer från denna typ av träning vanligtvis starkt önskad. Som operatör skulle en person kunna utveckla operativa och tekniska lösningar tillsammans med att utföra uppdrag effektivt. Tillverkare skulle kunna hålla sig till strikta säkerhetsregler för att ge operatörerna den utrustning som de behöver.

   För information om hur man tar master i luftfartsförvaltning kan eleverna kolla på de högskolor som ligger närmast dem. Dessutom kan programmet tas på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.