Keystone logo

83 Master Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Mänskliga rättigheter 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Mänskliga rättigheter
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (83)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Mänskliga rättigheter

För att få en magisterexamen måste du slutföra en kandidatexamen först. Skolor som erbjuder denna avancerade examensrapport tar det i genomsnitt två år. Denna avancerade examen kan ta längre tid om du går på deltid på deltid medan du arbetar.

Vad är en mästare i mänskliga rättigheter? Detta fält studerar mänskliga resultat i olika situationer och bestämmer vilket resultat som är bäst för mänskligheten. Fokus inom detta område kan vara på teori eller implementering. Särskilda ämnen är social utslagning, mångfald, barns rättigheter och jämställdhet. Många program inkluderar att göra arbete på fältet för att bättre förstå den direkta effekten av specifika humanitära insatser.

Vissa färdigheter som du kan förvärva när du bedriver denna examen inkluderar social känslighet, känslomässiga hanteringsmekanismer och kommunikation. Dessa är viktiga när man arbetar med mänsklig kris, oavsett om du är i ditt eget liv eller arbetar med mänskliga rättigheter.

Det finns flera faktorer att tänka på när du budgetar för din magisterexamen. Dessa inkluderar hur länge du planerar att studera, böckerna du behöver och levnadskostnaderna på din skolas plats. För att täcka dessa kostnader, ta reda på om skolorna du överväger erbjuda stipendier för sina doktorander.

Med denna grad finns det flera sektorer du kan söka efter anställning. Många av dessa är internationella i naturen, såsom internationell media, utrikeshandel och internationella bestämmelser. Några av dessa är inom regeringen medan andra är offentliga. Icke-internationella positioner kan hittas i konsult-, forsknings- och aktivistgrupper. Använd "mänskliga rättigheter, " "jämlikhet " och "social rättvisa " som nyckelord när du gör en arbetssökning för att se hur vanliga positioner som detta är.

Skolor med ett program för mänskliga rättigheter finns över hela världen, bestämma var du vill studera online när du utför din sökning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.