Keystone logo

9 Master Program i Makroekonomi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Makroekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Makroekonomi

En magisterexamen är användbar på nästan alla områden. Inte bara kan det ge dig en djupare och mer fullständig förståelse för studieprogrammet, men det kan också visa bevis för den förståelsen för världen.

Vad är en civilingenjör i makroekonomi? Denna grad fokuserar på studien av hur stora ekonomier interagerar med varandra och hur deras mätvärden indikerar framgången för dessa interaktioner. En studie i makroekonomi kan granska trender i prestanda för att fastställa orsaker, såsom åtgärder för ett lands bruttonationalprodukt, dess räntor och dess skattepolitik. Därifrån kan du bestrida en modell av ekonomisk teori, komplett med slutsatser baserade i själva verket. Den modellen kan påverka politiken och ge information om vad som fungerar för att förbättra en ekonomi och vad som inte gör det.

En examen i makroekonomi ger oftast fördelar i ditt personliga liv också. Du kan troligen lära dig hur man hanterar pengar för den mest långsiktiga vinsten, liksom färdigheter som kritiskt tänkande och strategisk analys.

Kostnaden för en Master i Macroeconomics beror på både skolan och platsen. Kontorets finanskontor du planerar att delta ska kunna ge dig detaljer om din beräknade kostnad.

En civilingenjör i makroekonomi öppnar ofta nya karriärvägar. Du kan välja att gå in i regeringen, antingen som politiker eller som forskare eller analytiker. Du kan också bli en författare eller journalist, komponera artiklar eller tekniska förklaringar som delar din kunskap med den gemensamma medborgaren för att bättre förklara vilken effekt annan ekonomisk politik kommer att ha. Andra alternativ kan vara konsulter, forskare eller analytiker för privata företag som har en investering i ett lands ekonomiska välbefinnande.

Många skolor erbjuder en Master i Macroeconomics grad, både i klassrumsformat och onlineversioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.