Keystone logo

20 Master Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Ingenjörsstudier
  • Maskinteknik
  • Marinteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik

Många masterprogram erbjuder ofta flexibla schemaläggningar för att studenter ska kunna balansera livet och karriären med sina studier. Studenterna får vanligtvis sina examina med en till fyra års studier, men vissa program kan ha högskolans införda tidsbegränsningar på varaktighet.

Vad är en master i marin teknik? En master i marin teknik är utformad för att göra det möjligt för studenter att vidareutveckla sin yrkeskarriär med dedikerade och fokuserade studier på branschens mest relevanta teknik och ämnen. Studenter undersöker generellt de principiella konstruktionsbegreppen som är relevanta för modern marin teknik, samtidigt som de lär sig om politik, historier, juridik och sociala konventioner som fortsätter att forma fältet idag. Förutom att få en stark teoretisk bakgrund kan studenterna få praktisk erfarenhet genom praktik och projektbaserade läroplaner som uppmuntrar innovation samtidigt som forsknings- och beräkningsförmåga förbättras.

Studenter som fullföljer sina studier i denna tekniska specialitet får solida vetenskapliga bakgrund, lär sig att arbeta med branschrelaterad mjukvara och hårdvara och utveckla en väl avvägd förståelse för de ekologiska problem som är relevanta för marinteknik. Dessa färdigheter kan leda studenter till karriärutveckling och uppfylla positioner över hela världen.

Att skapa en skatteplan för college kan vara skrämmande utan rätt information. Eleverna bör kontakta sina program av intresse för att få detaljerad information om avgiftsscheman, förväntade levnadsutgifter och annan finansiell information.

Personer som har en ingenjörsutbildning är vanligtvis i hög efterfrågan, och det är dubbelt sant för dem med specialitetsexamen som marinteknik. Studenter kan bedriva karriärer från var som helst i världen och hitta anställning hos myndigheter, stora företag och forskningsföretag - bara för att nämna några. Utöver att bli mariningenjör kan studenterna också inneha titlar som hamningenjör, vattentekniker, marinforskare, marin arkitekt, ingenjörskonsulent och marin byggnadsprojektingenjör.

En master i marin teknik kan ge en båtlängda möjligheter om du deltar från bekvämligheten av ditt hem eller söka på campus klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.