Keystone logo

61 Master Program i Mat och dryck-verksamheter 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Livsmedelsvetenskap
 • Mat och dryck-verksamheter
Studiefält
 • Livsmedelsvetenskap (61)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Mat och dryck-verksamheter

  En magisterexamen ger eleverna färdigheter som kan sätta dem ute i arbetskraften på grund av sin kunskap och kompetens. De flesta av dessa program fokuserar på ett specifikt studieområde och tar mellan ett och två år att slutföra. Att få en magisterexamen kan hjälpa studenter att lyckas i sin karriär och förbereda dem för ytterligare forskarutbildning.

  Vad är en Master i mat och dryck Business? Denna examen fokuserar på matlagning och service tillsammans med applikationer som att köra en restaurang och övervaka verksamheten i en gästfrihet. Studenter kan lära sig branschens affärssida tillsammans med ett specifikt intresseområde, som vin, turism eller catering. Denna grad hjälper till att utrusta dem för att hantera de viktigaste aspekterna av att driva en mat- och dryckesaffär framgångsrikt, från planering till utförande.

  Studerande som får en mat och dryck affärs magisterexamen kan få en djup förståelse för verksamheten i ett företag. Detta inkluderar ekonomisk analys, budgetering och ledning. Dessa färdigheter kan låta eleverna gå in i arbetskraften för gästfrihet mycket väl förberedd med kunskap om front-end och back-end-operationer.

  Kostnaden för ett masterprogram kan variera beroende på var en student väljer att studera. Något att tänka på är hur lång tid studierna är. Med undantag för onlinekurser tillhandahåller många skolor riktlinjer för de lokala levnadskostnaderna samt undervisning och andra avgifter.

  Studenter som tjänar en Master i mat och dryck Business kan vara beredda att framgångsrikt driva eller stödja ett företag inom livsmedels- och dryckesindustrin. De kan hitta karriärer i mat och vin, branding, matdesign eller catering, med jobb som försäljningschef, mat- och drycksdirektör, cateringchef, hotellchef och researrangör. Vissa studenter fortsätter att hitta karriär inom livsmedelsvetenskap och tillverkning.

  Ett antal universitet runt om i världen erbjuder en mästare i mat och dryck. Online kurser är också tillgängliga för studenter som vill få sin utbildning på distans. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.