Keystone logo

27 Master Program i Matlagningskonst 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Livsmedelsvetenskap
 • Matlagningskonst
Studiefält
 • Livsmedelsvetenskap (27)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Matlagningskonst

  Efter grundutbildningen, master 's grader hjälpa eleverna finslipa sina mål och expertis karriär inom ett område av studien. Akademiker i dessa program kan besluta att inleda karriär inom sitt område eller gå på för att söka ännu högre utbildning.

  Vad är en Master i måltidskunskap? Denna examen är avsedd för studenter som hoppas kunna bygga karriärer som kockar och andra expert livsmedelsarbetare. Vissa program är specifika för vissa rätter, medan andra är mer allmän karaktär. I båda fallen är det kurser brukar matlagning intensiva samtidigt innehåller viktiga teoretiska inslag. Till exempel är eleverna ofta krävs för att slutföra kurser i näringslära, grundläggande kemi, livsmedel design, vinprovning tekniker och vin parkoppling.

  Bortsett från den fördelen att lära sig värdefulla och säljbara färdigheter måltidskunskap, har denna väg studie annan fördel.Eleverna lär sig om värdet av färska och hälsosamma ingredienser, och är därmed väl rustade för att skapa hälsosamma, gourmet mat till sig själva och sina familjer.

  Varje Master i programmet Culinary Arts kommer att ha en annan kostnadsstruktur. Undervisning, samt inskrivning och registreringsavgifter, varierar från skola till skola baserat på plats. Kontakta enskilda skolor direkt för mer information.

  Studenter med en passion för livsmedelskvalitet är väl betjänt av denna väg för utbildningen, eftersom det sätter upp dem för ett antal livsmedelsrelaterade yrken. Kanske bättre än någon annan examen, en Master i måltidskunskap förbereder de studerande för framgångsrika och givande karriärer som gourmetkockar, bagare och restaurangchefer. Dessa är krävande karriärer med ett stort utrymme för avancemang, och många akademiker i dessa program har gått långt i livsmedelsindustrin.

  Om du är intresserad av att anmäla sig till en Master i Arts programmet Culinary, det finns många alternativ för dig i hela världen.Vår sökbar databas med skolorna kan vara en bra resurs för att bestämma vilket program bäst uppfyller dina krav. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.