19 Matlagningskonst Master's degrees found
- Master
- Masterexamen (MSc)
- Masterexamen (MA)
- Livsmedelsvetenskap
- Matlagningskonst
- Europa15
- Nordamerika2
- Sydamerika2
19 Matlagningskonst Master's degrees found
Utvalda
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Master i gastronomi och kulinarisk förvaltning
- Castellón de la Plana, Spanien
Master
Heltid
7 månader
På Campus
Spanska
I vår magisterexamen i gastronomi och kulinarisk förvaltning omfamnar vi metoden "learning by doing" med vilken teori kommer till liv genom dina händer och sinnen, vilket gör varje lektion till en unik möjlighet att utforska, experimentera och skapa.
Utvalda
Culinary Institute of Barcelona
Konditordiplom
- Barcelona, Spanien
Master
Deltid
9 månader
På Campus
Engelsk, Spanska
Vårt mest ambitiösa bakverksprogram. Börja din karriär som professionell konditor med vårt masterkonditordiplom, genom att lära dig allt från grunderna till den högsta specialiseringsnivån. En 360º upplevelse i en värld av professionell bakverk och chokladtillverkning.
Utvalda
NEOMA Business School
MSc Vin & Gastronomi
- Reims, Frankrike
Masterexamen (MSc)
Heltid
15 månader
På Campus
Engelsk
MSc Wine & Gastronomy är ett magisterprogram på heltid som undervisas på engelska som erbjuder ett omfattande, flerdimensionellt tillvägagångssätt för den dynamiska sektorn för marknadsföring av mat och dryck i hjärtat av ett av de mest kända gastronomiska länderna i världen.
Utvalda
Scuola Politecnica di Design SPD
Master of Arts i matdesign och innovation
- Milan, Italien
Master
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Masterexamen i matdesign syftar till att ge studenterna möjlighet att bli proffs inom livsmedelsindustrin och alla relaterade sektorer och att kombinera marknadsförings- och kommunikationsförmåga med lyhördhet och med förmågan att hantera designprojektmetoder.
Utvalda
École Conte
MS Management Gastronomi och Oenologi
- Puteaux, Frankrike
Masterexamen (MSc)
Heltid
2 år
På Campus
Franska
Management Gastronomy and Oenology designades för studenter som brinner för gastronomi och enologi som vill utveckla sin expertis inom dessa områden samtidigt som de skaffar sig lednings- och företagsledningsförmåga.
Utvalda
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
MSc in Culinary Leadership & Innovation
- Écully, Frankrike
Master
Heltid
18 månader
På Campus
Engelsk
Utvalda
LCI Barcelona
Magisterexamen i gastronomisk och reklamfotografi
- Barcelona, Spanien
Master
Deltid
10 månader
På Campus
Engelsk
Dyk in i den kulinariska konsten och väck aptiten med dina bilder! Vår magisterexamen i gastronomisk och reklamfotografi är ett banbrytande program som kombinerar gastronomins prakt med dess grafiska representation och kommunikation. Vi finslipar din teknik och kreativitet för att producera fantastiska resultat som utlöser en rad sensationer.
Utvalda
Luiss Business School Amsterdam
Master i mat- och vinaffärer
- Amsterdam, Nederländerna
Master
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Odla expertis inom Food & Wine Business-domänen, förbered skickliga proffs för att navigera globala marknader, underlätta företagsexpansion och bemästra effektiva kommunikations- och administrationsaktiviteter.
Utvalda
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts i Culinary Business Management
- Port-Valais, Schweiz
Masterexamen (MA)
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Inriktad på karriärbytare, mat- och dryckesentreprenörer och kulinariska entusiaster, genom detta program kommer du att förvärva relevanta ledaregenskaper, utveckla dina egna matkoncept, skapa receptböcker och utveckla en affärsplan.
Utvalda
Mondragon Unibertsitatea
Magisterexamen i lärarutbildning i gastronomi
- Online
Master
Heltid, Deltid
1 år
Distansutbildning
Spanska
Universitetsmagisterexamen i gastronomilärarutbildning är ett program som syftar till att utbilda yrkesverksamma som vill ha en gedigen pedagogisk och specifik didaktisk bas för att arbeta inom gastronomiområdet.
Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Gastronomi och kulinarisk förvaltning – Fakulteten för gästfrihet och turismförvaltning
- Lima, Peru
Master
Heltid
På Campus
Spanska
UPC erbjuder examen i Gastronomy and Culinary Management, med uppdraget att utbilda ärliga och innovativa yrkesverksamma för att leda hållbar kulinarisk och gastronomisk utveckling, vilket gör det möjligt att planera och hantera ekonomiskt lönsamma gastronomiska projekt och utbilda de bästa kockarna och affärsmännen, och erbjuda dem de nödvändiga verktygen att representera vår kulinariska identitet och skapa våra egna stilar med solida argument.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
II-nivå masterkurs i italiensk mat och vinologi
- Turin, Italien
Master
Heltid
6 månader
På Campus
Engelsk, Italienska
II-nivå masterkurs i italiensk mat och vinologi, som varar 180 dagar, anges i två delar: den första, med en 55-dagars längd, av teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterad med pedagogiska fältresor; den andra består i en 120-dagars praktikplats (valfritt, ingår inte i prenumerationskostnaden) på restauranger som skolan har valt.
École de Condé
Internationell mästare i mat & cook designen
- Lyon, Frankrike
Master
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk, Franska
Den internationella Master i mat & laga design, fullt undervisas på engelska, erbjuder en hög nivå av utbildning på området för kulinariska och koka design.
Ferrières
Civilingenjör Ferrieres
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
Masterexamen (MSc)
Heltid
18 månader
På Campus
Engelsk, Franska
Ferrieres MSc syftar till att utveckla effektiva individer, kompetenta chefer och mångsidiga entreprenörer inom området Hospitality, Gastronomi, Events och Luxury Services Management.
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Specialisering inom Gastronomic Services Management
- Cundinamarca, Colombia
Master
På Campus
Spanska
Kandidaten vid specialiseringen på gastronomiska tjänster hanterar sig: Att upprätta och genomföra policyer och procedurer för driften av avdelningen eller anläggningen. Hantera utbudet av varor och tjänster enligt den strategiska planen och kundernas behov. Bestäm vilken typ av tjänster som ska erbjudas och implementera operativa förfaranden. Förbereda budgetar relaterade till området Definiera och standardisera processer och procedurer relaterade till produktionsaktiviteter, upprätta planering, genomförande och kontroll Utför processen för övervakning, kontroll och verifiering av produktionsindikatorer, identifiera aspekter som ska korrigeras och upprätta förbättringsstrategier Hantera val och kontroll av leverantörer för att garantera att anläggningen fungerar korrekt, enligt planering av inköp och kontroll av inventarier av material och förnödenheter
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Visa mindre
Master Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst
Efter grundutbildningen, master 's grader hjälpa eleverna finslipa sina mål och expertis karriär inom ett område av studien. Akademiker i dessa program kan besluta att inleda karriär inom sitt område eller gå på för att söka ännu högre utbildning.
Vad är en Master i måltidskunskap? Denna examen är avsedd för studenter som hoppas kunna bygga karriärer som kockar och andra expert livsmedelsarbetare. Vissa program är specifika för vissa rätter, medan andra är mer allmän karaktär. I båda fallen är det kurser brukar matlagning intensiva samtidigt innehåller viktiga teoretiska inslag. Till exempel är eleverna ofta krävs för att slutföra kurser i näringslära, grundläggande kemi, livsmedel design, vinprovning tekniker och vin parkoppling.
Bortsett från den fördelen att lära sig värdefulla och säljbara färdigheter måltidskunskap, har denna väg studie annan fördel.Eleverna lär sig om värdet av färska och hälsosamma ingredienser, och är därmed väl rustade för att skapa hälsosamma, gourmet mat till sig själva och sina familjer.
Varje Master i programmet Culinary Arts kommer att ha en annan kostnadsstruktur. Undervisning, samt inskrivning och registreringsavgifter, varierar från skola till skola baserat på plats. Kontakta enskilda skolor direkt för mer information.
Studenter med en passion för livsmedelskvalitet är väl betjänt av denna väg för utbildningen, eftersom det sätter upp dem för ett antal livsmedelsrelaterade yrken. Kanske bättre än någon annan examen, en Master i måltidskunskap förbereder de studerande för framgångsrika och givande karriärer som gourmetkockar, bagare och restaurangchefer. Dessa är krävande karriärer med ett stort utrymme för avancemang, och många akademiker i dessa program har gått långt i livsmedelsindustrin.
Om du är intresserad av att anmäla sig till en Master i Arts programmet Culinary, det finns många alternativ för dig i hela världen.Vår sökbar databas med skolorna kan vara en bra resurs för att bestämma vilket program bäst uppfyller dina krav. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.