Keystone logo

12 Master Program i Media och design 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Journalistik och masskommunikation
 • Media
 • Media och design
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (12)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Media och design

  Varje företag behöver för att få sitt budskap till konsumenterna. Regeringar och ideella grupper arbetar också hårt för att kommunicera tydligt med allmänheten. Det är därför som en expert med en Master i media och design är så värdefull för dessa organisationer.

  Vad är en Master i media och design? Det är en avancerad examen som ytterligare förbättrar de färdigheter och förmågor av kreatörer. Dessa program ger ytterligare utbildning och förbereda studenterna för ledande roller inom kreativa områden förknippade med marknadsföring och kommunikation. Utexaminerade använda avancerade metoder för att framställa presentationer och bilder som tilltalar publiken över en mängd olika multimedieplattformar.

  Dessa program öka effektiviteten i elevernas naturliga kreativitet genom att utveckla de tekniska färdigheter som behövs för att nå en större publik. Eleverna lär sig den moderna datorverktyg används för att skapa bilder och teman som kommunicerar komplexa idéer visuellt.Förutom de tekniska aspekterna av sin utbildning, lär de också om att skapa marknadsföring och reklamkampanjer. De utvecklar metoder för att organisera och motivera grupper av andra kreatörer.

  Kostnaden för en Master i media och design kan variera kraftigt beroende på institutet studenten väljer. Det är en bra idé att börja forska alternativ direkt. De flesta program kräver ytterligare minst två års heltidsstudier. Kontakta antagningen departementet din skola val för undervisning och avgift informationen.

  Utexaminerade från dessa program är förberedda för karriärer inom marknadsföring eller reklam företag. De har också ofta hitta arbete som webbutvecklare, och deras kompetens är tillämpliga i vissa dator speldesign positioner. Dessa akademiker stiger ofta ledande positioner inom sina organisationer och kan ta på ledande roller. Vissa leda team av andra marknadsföringsexperter i en designkoordinator roll.Andra arbetar för konsulttjänster mediebyråer eller ens starta eget frilansuppdrag som jag nternet innehållsleverantörer.

  För många studenter som arbetar, traditionella college kurs arbete konflikter med deras schema. Online grad program finns tillgängliga som ger utmärkt träning som passar inom livsstils restriktioner för upptagen yrkesverksamma. Internationella studenter kan också dra nytta av bekvämligheten med online klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.