Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 62 Masterexamina i Media och kommunikation 2023/2024

62 Master Program i Media och kommunikation 2023/2024

Översikt

Dessa dagar är informationen runt omkring oss, tillgänglig från så många olika källor och på så många olika sätt. Om du vill bedriva en karriär i en informationsmättad värld kan en mästare i media och kommunikation hjälpa dig att komma dit. Det är ett spännande och utvecklande karriärfält med många olika karriärvägar och möjligheter efter examen.

&nbsp

Vad är en master i media och kommunikation? Information är makt, och de som arbetar i media och kommunikation är gatekeepers för informationen som sänds och distribueras över hela världen. Att lära sig olika strategier och metoder för att hantera och sprida information och utveckla kritiska färdigheter för framgång inom detta område - inklusive skrivning, logik, problemlösning, etik och oberoende analys - kan skapa en väg för en framgångsrik karriär i informationsåldern. Denna grad kommer också att avslöja dig på alla olika sätt som människor sänder och konsumerar information så att du inte bara kan förstå medierna, du kan forma och styra in i framtiden.

&nbsp

Kostnaden för masterprogram som fokuserar på media och kommunikation kan variera från ett program till nästa samt en skola till en annan. Det är viktigt att undersöka alla tillgängliga program inom detta område både i ditt hemland och internationellt så att du kan hitta den som passar dig bäst.

&nbsp

De olika karriärerna som du kan bedriva med en magisterexamen i media och kommunikation gör det till ett idealiskt program för en mängd olika studenter. Oavsett om du vill bedriva en karriär inom nyheter, sändningar, reklam, mode, publicering, elektroniska medier, design eller digital marknadsföring, kan den här graden hjälpa till. Det finns en stor efterfrågan idag för chefer som förstår och kan förutse sociala trender, anställer en god bedömning i beslutsfattande och har affärs- och ledarupplevelsen att leda en organisation till framgång.

&nbsp

Det finns många online och traditionella universitet och högskolor som erbjuder utbildning i media och kommunikation. Hitta en som tillgodoser ditt schema och dina behov genom att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Media och kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (62)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat