Keystone logo

34 Master Program i Mediahantering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Journalistik och masskommunikation
 • Media
 • Mediahantering
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (34)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Mediahantering

  Som grundnivå på grundskolan följer magisterexamen grundutbildning och kvittering för kandidatexamen. Det möjliggör masterstudier i ett specifikt yrkesområde eller studieämne.

  Vad är en Master i Media Management? Detta examen är för studenter som vill hantera medieföretag, ge strategisk rådgivning och bli kommunikationsledare. Vissa ämnen omfattar ofta sökmotoroptimering och marknadsföring, sociala medier, datadriven hantering och företagsledning. Programdeltagarna lär sig ofta om internetsäkerhet, globalisering och olika typer av medieorganisationer för att täcka viktiga problem som professionella möter.

  Studerande från ett magisterprogram i mediehantering kan förvänta sig att lära sig färdigheter som företagsledning och projektledning, vilka är användbara professionella förmågor som kan tillämpas i praktiskt taget alla branscher. De lär sig också hur man effektivt hanterar professionell digital kommunikation för organisationer.

  Kostnaden för en magisterexamen i mediehanteringen beror på vilken skola du deltar i och vilket land det ligger i. Programmen tenderar att springa mellan ett år eller två. Att nå ut till skolan för den mest aktuella finansiella informationen är alltid en bra insats.

  Kandidater med en Master i Media Management kan förvänta sig att ha karriärer som sträcker sig från produktionsassistent, marknadsundersökare och junior konsult till mer ledande roller som partner, projektledare, digital förlagschef, journalist, mediekonsult och programchef. Möjligheter finns också som analytiker, kreativa direktörer eller innehållsexperter och strateger. Andra positioner i branschen kan vara relaterade till marknadsföring, ledning, medieunderrättelse, affärsutveckling, strategianalys eller reglering och politik.

  Master i Media Management-program finns över hela världen. Medan de flesta kan vara campusbaserade grader finns möjligheter till onlineutbildning, vilket gör att du kan delta i och slutföra kurser där du bor på egen hand. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.