Keystone logo

1 Master Program i Medicinsk illustration 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Illustration
 • Medicinsk illustration
Studiefält
 • Konststudier (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Medicinsk illustration

  En magisterexamen är en förlängd inlärningsgrad som ger eleverna avancerade färdigheter inom sitt valfria område. För att anmäla måste du ha redan förtjänat en kandidatexamen på konst-, vetenskaps- eller utbildningsområdet från en ackrediterad skola.

  Vad är en mästare i medicinsk illustration? Detta specialiserade program hjälper eleverna att utveckla både kritiska och kreativa tänkande processer som de behöver för att noggrant förklara komplicerade medicinska begrepp genom illustrationer. Du kommer att lära sig forskningstekniker som är kritiska för detta område och hur man hanterar din tid under projektutveckling, från koncept till slutförande. Eleverna lär sig också hur man tillhandahåller effektiva visuella hjälpmedel till stöd för reklamprojekt eller för instruktionsändamål.

  Medicinska illustrationstudenterna examinerar med avancerad forskning, kompetens och kommunikations- och samarbetsförmåga som är eftertraktade talanger inom alla karriärområden.De ska skola i projektledning och, genom nödvändighet, lära sig tidshantering och problemlösningsförmåga som kan kvalificera dem för ledarskapspositioner inom en organisation.

  Kostnaderna för detta program skiljer sig från skolan till skolan, beroende delvis på var skolan är belägen. Du uppmanas att direkt kontakta antagningskontor för information om undervisningskostnader. Var noga med att fråga om stipendier, bidrag och andra former av ekonomiskt stöd.

  Kandidater från detta program är ofta kvalificerade att arbeta som innehållsutvecklare och illustratörer för en rad medicinska eller farmaceutiska företag och många associerade områden, allt från psykologi till fysioterapi till veterinärmedicin. De kan också hitta karriärer i digital eller traditionell publicering, inklusive nyheter samt böcker. Eller de kan ta ledarskapsställningar som kreativa direktörer eller konsulter inom biokommunikationsområdet.

  Online-utbildning ger dig mer flexibilitet när du söker en examen, och du kan hitta ett antal skolor som erbjuder ett masterprogram i medicinsk illustration. För att hitta en skola, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.