Keystone logo

13 Master Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Medling 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Medling
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Medling

Att få en magisterexamen är en stor framgång. Det visar uthållighet och engagemang. Personer som ägnar sig åt tid och resurser för att bedriva avancerad utbildning tyder på att de är allvarliga om deras valda karriärområde.

Vad är en mästare i medling? Det finns många aspekter på en karriär inom medling. En magisterexamen inom detta område kan utbilda en inom discipliner som psykologi, sociologi, utbildning, lag, socialt arbete och mer. Detta kan göra det möjligt för studenten att förstå kraven på medling i flera sammanhang. Kursen omfattar vanligtvis ämnen som tvistlösning och upplösning, etiska och juridiska krav för medling och teorier och principer för att diagnostisera konflikter.

Att ta kurserna i samband med en Master i Mediation grad kan ge individen en djupare förståelse för hur effektiv kommunikation sker, vilket är fördelaktigt i nästan alla situationer. Eleverna är i allmänhet utbildade för att vara mer känsliga för familjer och andra gruppers utvecklingsbehov samt att hona sina problemlösningsförmåga.

Undervisning för att delta i en skola för att nå en mästare i medling kan variera mellan olika platser. Det är en bra idé för eleverna att kolla in skolundervisningen för de skolor de vill delta i.

Det finns många institutioner och organisationer både offentliga och privata som bygger på utbildade medlare för att lösa problem som kan uppstå. Familje advokatbyråer anställer ofta medlare för att hjälpa till att förena skillnader mellan familjemedlemmar. Försäkringsbolagen anlitar ansvarsfordringar företrädare med grader i förmedling för att hjälpa till att lösa skadestånd. Det finns positioner inom sjukhus för medlare att arbeta med patienter för att säkerställa kvalitetsvård. Regeringen anlitar också medlare för att hjälpa till på en mängd olika arenor.

Det finns många ställen att få en mästare i medling. Det kan finnas skolor tillgängliga lokalt förutom internationella organisationer. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.