Keystone logo

54 Master Program i Mekatronik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Maskinteknik
 • Mekatronik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (54)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Mekatronik

  En mästare 's examen är kulmen på avancerade studier inom ett specialiserat område. Studenter som har tjänat en grundexamen examen är vanligtvis berättigade att föra en master 's examen i områden med anknytning till teknik. Mästare 's utbildningsprogram brukar ta tre till fyra år för att tjäna. Vanligtvis är en komponent i en master 's examen en avhandling i det sista studieåret, ofta baserade på forskningsprojekt.

  En blivande student med en grundexamen inom vetenskapen som överväger en avancerad ingenjörsexamen kanske undrar, "Vad är en Master i mekatronik? " Modern teknik bygger på sensorteknik för att utföra exakta funktioner, från pekskärm tabletter och telefoner till robot montering maskiner. Mekatronik är vetenskapen om att ta emot, bearbeta och överföra sensoriska data.

  En Master i Mekatronik förbereder en student för en karriär i en bransch med anknytning till robotik, mikroelektronik, eller sensorteknik.Graden kan öppna den framgångsrika studenten spännande möjligheter inom områden av avancerad teknik inom branscher som fordons-, flyg-, mikroelektronik, eller specialiteter automations.

  Kostnaden för en Master i mekatronik varierar ståtligt beroende på faktorer inklusive det land där programmet ligger samt kostnader och behöver unik för en enskild elev. Kostnaderna kommer att omfatta undervisning och avgifter samt andra levnadskostnader.

  Karriärmöjligheter med en Master i mekatronik inkluderar möjligheter i utformning och framtagning av robotteknik, samt avancerade tillämpningar inom sensorer och mikroelektronik. Fordonsindustrin är starkt beroende av mekatronik ingenjörer för att lösa problem och skapa teknik som ska användas i produktion och drift av alla typer av fordon.Vetenskapen om mekatronik bygger på genomtänkta, duktiga, högutbildade individer att lösa problem och skapa enheterna i framtiden, och de många program som finns tillgängliga erbjuder olika specialspår för att fullfölja ett särskilt område av intresse.

  Många universitet i länder runt om i världen erbjuda ett program i mekatronik. Det är enkelt att lära sig mer om hur man hittar ett lämpligt program för en Master i mekatronik. Bara söka efter programmet nedan, och kontakta upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.