Keystone logo

38 Master Program i Mellanösternstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Mellanösternstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (38)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Mellanösternstudier

En magisterexamen är en avancerad akademisk beteckning som ges till individer som effektivt genomför en omfattande studiestudie inom ett visst område eller bransch. De flesta masterprogrammen tar ungefär två år att slutföra, och bygger oftast på den kunskap som erhållits i en relaterad kandidatexamen.

Vad är en master i Mellanösternstudier? Detta strikta program tar i allmänhet två år att slutföra och innebär en bred överblick över ämnen som är relevanta för Mellanöstern. Studenter i ett sådant program borde förvänta sig att täcka Mellanösterns historia, islamiska och religiösa studier, Mellanösterns konst och arkeologi och en mängd olika språk och anmärkningsvärda litteraturskrivningar skrivna på arabiska, hebreiska, persiska och turkiska. Ytterligare uppmärksamhet kommer att ges till forntida kulturer som egyptologi och assyriologi, liksom de ekonomiska intressen av intresse för detta område.

Framgångsrika kandidater från ett masterprogram i Mellanösternstudier är förberedda för ett brett utbud av globala positioner. De är också vanligtvis anställda före och kan leda högre löner än de utan grader, eller de med mindre grad.

Kostnaden för att erhålla en Master i Mellanösternstudier varierar på grundval av flera viktiga faktorer, bland annat programmets varaktighet, regionen genom vilken den erbjuds och prestige för själva programmet och skolan som erbjuder den.

Många kandidater från Mellanöstern-masterprogrammen hittar arbete i högre utbildning eller som kulturella kontakter eller analytiker, medan andra söker arbete i konsulttjänster, översättning, utländska tjänster, icke-statliga organisationer eller inom den privata sektorn. Andra använder dock graden som ett medel för att erhålla en mer avancerad examen.

Om en mästare i Mellanösternstudier låter som den rätta handlingen för dig, få tillgång till vår omfattande globala programkatalog och använd ledningsformuläret för att hitta den som bäst passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.