Keystone logo

14 Master Program i Metallurgi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Materialvetenskap
 • Metallurgi
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (14)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Metallurgi

  När studenterna har examen med kandidatexamen har de möjlighet att ansöka om masterprogram i sitt ämnesområde. Magisterprogrammen tillåter ofta studenter att koncentrera sig på en specifik aspekt av en bransch eller ett fält och vidareutbilda sig. De hjälper eleverna att framgångsrikt bemästra sitt intresseområde.

  Vad är en Master i Metallurgi? Detta program fokuserar på mineralbearbetning och kemi bakom extraktion av föroreningar från metaller, glasögon och kristaller. Eleverna lär sig hur man använder dessa renade produktformer, ändrar deras styrka och gör dem resistenta mot korrosion. Dessa idéer kan genomföras inom ett antal branscher, t.ex. återvinning, produktutveckling och avfallshantering. Eleverna kan formulera och lösa problem, ändra befintliga metoder och utvärdera aktuell process. I slutändan bidrar dessa processer till att förbättra produkter och förenkla människors liv.

  Förutom att lära sig att förbättra naturliga ämnen samt konstgjorda material lär sig lärare grundläggande färdigheter som hjälper dem att fungera på arbetsplatsen. Att arbeta med ett team, mötestider och vara ansvarig kan hjälpa studenter att tjäna större löner och kvalificera sig till mer prestigefyllda positioner vid examen.

  Kostnaden för undervisning kan variera från universitet till universitet, beroende på programmets specifika särdrag och var ligger skolan. Eleverna bör göra sin forskning innan de ansöker om ett universitet för att säkerställa att de väljer en som passar dem.

  Metallurgiområdet erbjuder ett brett utbud av möjligheter till magisterexamenhållare. En professionell kan hitta anställning i små och stora företag som arbetar som stålprocessingenjör, materialforskare, missanalytiker eller design- och kvalitetsanalytiker. Kandidater kan också hitta anställning i undervisning, förvaltning och projektering.Med en konkurrenskraftig lön och många extra förmåner, ger denna grad ofta framgång för studenter som har en Master i Metallurgi.

  Studenter som bor på avlägsna platser, arbetar eller har familjer kan önska att ta programkurser online. Ett antal institutioner erbjuder dessa alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.