Keystone logo

22 Master Program i Samhällsvetenskap Utvecklingsstudier Migrationsstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Utvecklingsstudier
  • Migrationsstudier
  • Migrationsstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Samhällsvetenskap Utvecklingsstudier Migrationsstudier

De flesta magisterexamen erbjuds som en magisterexamen eller en magisterexamen. Beroende på den valda karriärvägen kan en mästare öka karriären eller öppna tidigare stängda dörrar.

Vad är en master i migrationsstudier? Forskning är en stor del av denna examen. Eleverna lär sig invandringspolitik, forskningsmetoder, arbetskraftmigration, förskjutning och utveckling i den moderna världen och globala trender. Individuella banvägar kan skräddarsys beroende på lärarens intressen och framtida karriärmål. Eleverna lär sig olika aspekter av lag och politik och hur man övar dem på området. De flesta examensarbeten är avslutade på två år och innehåller en avhandling. Många erbjuder också en möjlighet att studera utomlands.

Programmet lär deltagarna hur man kampanjer och utför förespråksarbete. Att lära sig lämpliga forskningsmetoder hjälper inte bara till det valda karriärområdet, men hjälper eleverna också att ordentligt undersöka andra saker i sitt liv som dra nytta av kvalitetsinformation från sjukvård och bilköp till att äga ett hem.

För att förbereda ekonomiskt, undersöka de olika alternativen, från de olika kostnaderna till den kursbelastning som krävs innan du fattar beslut om rätt program för studenten och hans eller hennes budget. Att nå ut till skolan för en aktuell kostnadsundersökning föreslås också.

Program akademiker har tagit sin master i migrationsstudier och fortsatte med sin utbildning för att bli läkare och advokater. Många har också gått på jobbet för globala organisationer som FN: s hjälpbyrå. Karriärvägar i mänskliga rättigheter, invandring, humanitärt och flyktingarbete är alla möjliga alternativ. Många statliga och icke-statliga organisationer och organ erbjuder potentiella arbetstillfällen för akademiker. Gräsrotsorganisationer, entreprenörskap, journalistik och diplomati ger ytterligare karriärval.

Program finns i olika universitet runt om i världen eller online för den student som behöver ett flexibelt schema. För att starta processen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.