Keystone logo

26 Master Program i Mikrobiologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Naturvetenskap
  • Biologi
  • Mikrobiologi
Studiefält
  • Naturvetenskap (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Mikrobiologi

En magisterexamen är en typ av examencertifiering som intjänas efter att eleverna har avslutat en studieperiod som tar ungefär två år. I allmänhet indikerar denna examen att en student har erhållit en hög kompetens inom sitt valda område.

Exakt vad är en Master i mikrobiologi? Denna typ av examen är avsedd att hjälpa eleverna att lära sig allt om biologi på en mycket liten skala. Mikrobiologi innefattar studier av bakterier, virus, amoebas, svampar, alger och till och med några växter och djur; Den kan fokusera på encelliga organismer eller på specifika komponenter i multicellulära organismer. Studenterna kan studera miljöer som mikrober bor i, såväl som organisk kemi, evolution eller cellstruktur. Vissa program kan erbjuda ett särskilt fokus, som biologiutbildning eller bioteknik.

Ett antal fördelar är tillgängliga för dem som fullgör en examen i mikrobiologi.Till exempel kan eleverna kunna ge sina kritiska tänkande och problemlösningsförmåga ett steg. Dessutom kan eleverna förbättra sin professionella kunskapsbas, så att de kan bedriva karriär inom mikrobiologin.

Kostnaden för en mikrobiologi magisterexamen beror på allt från tillgången till ekonomiskt stöd till materialkostnaderna. Eleverna bör kontakta sin institution direkt för exakt och aktuell information.

De som tjänar en examen i mikrobiologi kan ha möjlighet att bedriva ett antal olika karriärer. De kan till exempel sluta arbeta i en medicinsk anläggning eller ett forskningslaboratorium. Vissa studenter fortsätter att bli forskare som specialiserat sig på mikrobiologi. Studenter kan också bli patologer, kvalitetskontrollexperter, saneringskonsulter, ekologiska analytiker eller utbildare. Jobb kan vara tillgängliga i en mängd olika företag, myndigheter och ideella organisationer.

Det finns flera tillgängliga alternativ för studenter intresserade av mikrobiologi magisterexamen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.