Keystone logo

687 Master Program i Miljö- och energivetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Miljö- och energivetenskap
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (687)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Miljö- och energivetenskap

Magisterexamen är att föredra inom många studier och öppnar ofta ett bredare utbud av möjligheter för personer som tjänar dem. Att ha fullgjort ett grundutbildningsprogram är en förutsättning för att gå på forskarskola.

Vad är en Master i Environmental Study? Denna grad främjar utbildning av studenter som redan har tjänat en kandidatexamen i miljöstudier eller liknande. Det specialiserade programmet kan ge eleverna ett brett utbud av kurser som spänner över flera olika discipliner. Typiska kursarbeten fokuserar på miljöfrågor som jorden står inför såväl som offentlig politik, forskningsteknik och landsbygdsutveckling. Andra kurser ger information om humaniora, teknik, affärsverksamhet och humaniora, bland annat.

Personer som tar kurser för att få en examen i miljöstudier kommer sannolikt att se många fördelar. Förutom möjligheten att få kampanjer snabbare än kamrater kan de lära sig problemlösningsförmåga och hur man kan utveckla argument om vetenskapliga, filosofiska och etiska perspektiv. Andra gemensamma färdigheter inkluderar planering och informationsteknik.

Det finns ingen bestämd kostnad för att få en examen i miljöstudie. Vissa institutioner tar betalt mer än andra, och priset varierar också beroende på land. Studenter som går in i ett treårigt program kan förvänta sig att betala mer än de som går in på ett års program.

Många elever som examinerar med magisterexamen i miljöstudier kan fortsätta att bli miljökonsulent eller miljöforskare. Vissa kan besluta att arbeta som miljöingenjörer eller PR-specialister. Andra kan överväga att gå i utbildning eller bli en licensierad miljöadvokat. Ett mindre känt karriärval för vissa studenter är en hållbarhetsspecialist som hittar sätt för organisationer och företag att gå grönt.

Personer som vill ha en magisterexamen i miljöstudier kan välja att göra det via internet eller på gymnasier runt om i världen. Online-lärande är ett utmärkt val för dem som inte kan pendla till sin önskade skola. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.