Keystone logo

23 Master Program i Miljörätt 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Internationella juridikstudier
 • Miljörätt
Studiefält
 • Studier i juridik (23)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Miljörätt

  När eleverna komplett grundutbildning och känner en lust att fortsätta sin utbildning i en mer fokuserad och avancerad inställning, kan de börja söka upp ett masterprogram som matchar deras intressen och akademiska meriter. En Master i miljörätt kan erhållas från en elevs val av ackrediterade universitet och institutioner världen över.

  &nbsp

  Vad är en Master i miljörätt? Miljörätt är ett växande juridiska sektorn som innebär reglering av naturresurser, miljöpolitik och klimatarbetet. Några fokusområden inom en Master i miljörätt inkluderar hållbar utveckling, miljöpolitik, och olja, gas och energirätt.

  &nbsp

  Den rättsliga sektorn för miljörätten har vuxit kraftigt de senaste åren. Studerande en Master i miljörätt utsätts ofta för nya karriärmöjligheter i dagens konkurrensutsatta rättssystem.

  &nbsp

  Kostnaden för att få en Master i miljörätt beror i hög grad på skolan en elev väljer att deras studier. Det belopp som betalas i undervisning och avgifter kommer att variera kraftigt i olika regioner utifrån varje skolas meriter och program erkännande. Eleverna ska arbeta med finansiella kontoret i sin valda institution att bestämma en mer exakt kostnad för deltagande.

  &nbsp

  När man jämför de många Master i miljörätt program som finns tillgängliga i hela världen ska eleverna väga alla faktorer som programförmåner, karriärmöjligheter och kostnader innan du väljer en institution för att delta. Studie inom en miljö juristexamen kan innefatta rättsliga grunder, bevarande, utveckling reglering och internationell rätt. Vanliga karriärer eftersträvas efter examen inkluderar resurshantering, miljöplanering och principinställning för bevarande och relaterade områden.

  &nbsp

  Använda en online-formulär för att ansöka, kan eleverna få mer information om deras valda programmet. Miljörätt program erbjuds på nätet och i person beroende på universitetet och kurser väg som valts. För att ansöka om en Master i miljörätt, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.