Keystone logo

236 Master Program i Miljövetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Miljö- och energivetenskap
 • Miljövetenskap
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (236)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Miljövetenskap

  Mänsklig aktivitet har en inverkan på den värld vi lever i, och förmågan att bibehålla livet är avgörande för vår framtid. En mastergrad i miljövetenskaper kan hjälpa dig att kvantifiera den effekten, förstå hur vetenskap påverkar politik och hur politiken påverkar miljön. Studenter i dessa program studerar nuvarande miljöpolicy och undersöker hur framtida policyer och regler kan påverka jorden.

  &nbsp

  Vad är en mästare i miljövetenskaper? För många personer som är intresserade av en karriär inom miljövetenskaper, kan en magisterexamen öppna dörren till ett mycket större utbud av sysselsättningsmöjligheter och möjligen också en högre inkomst. Miljövetenskapspersonal måste vara skicklig vid genomförande och analys av forskning, och många mastersprogram är inriktade på att hjälpa studenter att bli skickliga på dessa områden. De specifika kraven varierar från ett program till ett annat, men inkluderar ofta ursprungliga forskningsprojekt och samarbetsprojekt. Många elever kommer också att bli utsatta för undervisning under sin grundskolupplevelse, som förbereder dig för en läroposition om det är karriären du hoppas kunna bedriva.

  &nbsp

  Den specifika kostnaden för en examen i miljövetenskaper skiljer sig från universitet till universitet och från program till program. Om du väljer att fortsätta i utlandet kan det också påverka programmets totala kostnad. Identifiera de skolor och program som intresserar dig mest för att få en uppfattning om hur mycket det kostar.

  &nbsp

  Kandidater från en magisterexamen i miljövetenskapsprogrammet kan hitta anställning på flera olika områden, bland annat geologi, vattenhantering, miljöteknik, hållbar energi och energistyrning, regering och miljöpolitik, miljöteknik, klimatförändringar och mer. Många program erbjuder också exponering för biologisk mångfald, bevarande, lag och politik så att du kan bedriva en karriär som du brinner för.

  &nbsp

  Kom igång på din karriär inom miljövetenskaper med en magisterexamen. Hitta programinformation och information om tillgängliga program på Masterstudies, eller sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.