Keystone logo

96 Master Program i Modedesign 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Modedesign
Studiefält
 • Mode (96)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Modedesign

  Studenter som vill ha avancerad kunskap inom ett visst ämnesområde kan bedriva en magisterexamen. Denna typ av program varar vanligtvis var som helst från en till tre år. Det finns fantastiska skolor som erbjuder unika program över hela världen. Efter avslutad examen är de flesta mer kvalificerade för specifika jobb inom ett visst fält.

  &nbsp

  Vad är en mästare i mode design? Detta program är inriktat på att hjälpa studenter att få fördjupad kunskap om modevärlden. Även om designen är huvudfokus studeras även andra områden. Eleverna lär sig kreativ processen, kulturella influenser av design, produktion, marknadsföring, kommunikation och mer. Många program lärs internationellt i världsberömda städer. Detta ger studenterna fler möjligheter till lärande på jobbet. Vissa skolor kan ha särskilda krav att delta i denna typ av program.

  &nbsp

  Studera mode design kan vara mycket givande. Modevärlden är en blomstrande industri; Det är dock svårt för många att hitta jobb. Med rätt utbildning är det mycket lättare att hitta framgång på detta spännande område. Dessutom känner de flesta studenter att denna typ av program är praktisk och förbereder dem för framtida framgångar.

  &nbsp

  Kostnaden för att erhålla en magisterexamen varierar. Eftersom det finns flera universitet över hela världen, är varje undervisningskostnad annorlunda. Det är oftast bäst att undersöka de specifika undervisningskostnaderna och andra avgifter för varje skola.

  &nbsp

  Studenter som utgår från detta program brukar gå vidare till arbetskraften. Något arbete för modeföretag och design av klädsel och / eller fritidskläder. Andra arbetar i designkontoren i modehus. Det finns också människor som arbetar för textilföretag.

  &nbsp

  Om du är intresserad av denna spännande avancerade examen är det viktigt att hitta rätt program. Du kan välja en som erbjuder de kurser och klassstrukturer som är bäst för dina behov för att maximera ditt lärande. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.