Keystone logo

2 Master Program i Modeevenemangsplanering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Modeevenemangsplanering
Studiefält
 • Mode (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Popular locations

   Master Program i Modeevenemangsplanering

   Efter examen college, är en mästare 's examen nästa logiska steg för många studenter som vill fortsätta sin utbildning och få värdefull erfarenhet och kunskap inom ett yrkesområde. Graden tar i regel flera år att slutföra, och sätter upp de studerande för karriärer i sitt område av studien.

   Vad är en Master i Fashion Event Management? Denna väg studie syftar till att utbilda studenter i de många färdigheter som behövs för att planera och köra stor och småskalig modehändelser, från insamlingar till utställningar. För att förbereda studenterna för snabba och krävande modevärlden, dessa program betonar ofta ledarförmåga och organisation. Eleverna lär sig att tänka på sina fötter och göra effektiva beslut under tidspress. Kurser kan innehålla lektioner i mode management, strategisk planering och branding.

   Kanske den största fördelen att denna herre 's examen ger studenterna är specificitet ämnet.Studenter examen med mycket konkreta och praktiska färdigheter inom området mode event management. För de studenter intresserade av karriärer inom detta område, är Master i Fashion Event Management oersättlig.

   Varje befälhavare 's utbildningsprogram har en annan kostnad, till stor del baserad på skol ' s plats och storlek. Om du vill veta mer om inskrivning och registreringsavgifter, överväga att kontakta varje programs antagningsenheten direkt.

   En Master i Fashion Event Management är något unikt bland mästare 's utbildningsprogram i det faktum att det lägger ut en mycket tydlig karriärväg för akademiker. Planering och hantering av shower, galor och välgörenhets insamlingar inom modevärlden är det mest omedelbart uppenbara tillämpning av denna examen. Dock har studenter gått på att sätta sin utbildning och erfarenhet till andra användningsområden också. Ledning och kommunikationsförmåga är mycket värdefulla i nästan varje yrke, särskilt i näringslivet.I denna mening, eleverna är ingalunda begränsade i sina karriärmöjligheter.

   Om mode event management är en passion för din och du är intresserad av att lära mer om de olika programmen som finns runt om i världen, är vår sökbara databas ett bra ställe att börja din forskning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.