Keystone logo

21 Master Program i Modern historia 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Historia
 • Modern historia
Studiefält
 • Humaniorastudier (21)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Modern historia

  Magisterexamen är tillgänglig för studenter som har fullgjort en kandidatexamen i ett relaterat fält. De inskrivna utforska detaljerade teoretiska ämnen och utmanas att visa kompetens med sina kurser. Dessa program kräver vanligtvis två ytterligare år av heltidsstudier för att slutföra.

  Du kanske undrar vad som är en mästare i modern historia? Det är väldigt mycket som ett allmänt historiskt program, men det fokuserar främst på frågor relaterade till de senaste två århundradena. Studenter spenderar tid på att undersöka viktiga händelser som har format den moderna världen. Ämnen innehåller ofta politiska trender, konflikter och ekonomiska system. Vissa program kommer att ha ett globalt tillvägagångssätt och utforska en rad kulturer och evenemang. Andra kommer att begränsa sig på västmakter som Storbritannien och USA. Oavsett hur snabbt tekniska framsteg och kulturell expansion dominerar många diskussioner.

  Forskning är en viktig del av dessa program, och studenter utvecklar analytiska färdigheter genom sina forskningsövningar. De lär sig att kritiskt utvärdera informationskällor och kategorisera dem baserat på äkthet. Eleverna lär sig också hur man behåller exakta dokument och förbättrar sina skriv- och kommunikationsförmåga.

  Undervisnings- och avgiftskostnaderna fastställs av universiteten. De som är intresserade bör kontakta institutionernas behörighetsavdelningar.

  Efter avslutad en av dessa grader är utexaminerade förberedda för en mängd olika karriärer. Vissa blir utbildare och undervisar på olika nivåer av offentliga och privata utbildningssystem. Kandidater kan också arbeta för att utveckla nya pedagogiska resurser. Deras analytiska förmåga gör att de kan kritisera, redigera och skriva läroböcker och läromedel. Vissa arbetar som journalister i fält relaterade till aktuella händelser.Andra är anställda i museer som kuratorer eller talare om speciella ämnen av historiskt intresse.

  Det är viktigt att överväga så många alternativ som möjligt innan man bestämmer sig för ett visst program. Om du inte kan ta ledigt arbete eller resa för traditionella lektioner, kan du dra nytta av ett online universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.