Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 16 Masterexamina i Moderna språk 2023/2024

16 Master Program i Moderna språk 2023/2024

Översikt

En magisterexamen ges en grad till personer som valt att ta ytterligare kurser för att fördjupa sina kunskaper inom sitt valda område. Programmet kräver vanligtvis eleverna att ägna ytterligare två år av sitt liv till sin utbildning.

Vad är en mästare i moderna språk? En master i detta studieområde är vanligtvis utformad för att förbereda eleverna för vidare forskning inom politik och utländsk diplomati. Eleverna kan ta kurser som fokuserar på att kombinera studien av politik med en fördjupad studie av andra språk, bland annat från Afrika, Mellanöstern och Asien. Till skillnad från de flesta andra masterprogrammen tar en mästare inom detta område vanligtvis fyra år att slutföra: två år då studenterna kan förvänta sig att genomgå en noggrann studie av språk och två år under vilka de kan fortsätta avancerad utbildning inom samhällsvetenskaplig metodik.

Personer som fullföljer detta program i sin helhet kan gå bort med en mängd värdefulla färdigheter. Förutom att ha ett grepp om andra språk kan de också ha en inblick i politiken och förmågan att analysera och tolka komplexa frågor. Var och en av dessa färdigheter kan användas till god användning inom ett antal karriärområden.

Kostnaden för en magisterexamen på moderna språk beror på ett antal faktorer, inklusive men inte begränsat till universitetet, utbildningsmetoden (i klass eller online) och programmets varaktighet. Framtida studenter ska göra sin forskning innan de ansöker.

Kandidater från detta program kan kvalificera sig för många spännande positioner inom flera sektorer. Några jobbtitel som personer med denna examen kan förvänta sig att inneha inkluderar tolk / översättare, diplomat, lärare, internationell hjälparbetare, detektiv, marknadschef, broadcast journalist, logistik och distributionschef, patentutredare och främmande språklärare.

Eleverna har många alternativ när det gäller var de bedriver sin utbildning. Ett antal institutioner erbjuder kurser på nätet, vilket är bekvämt för många. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
  • Moderna språk
Studiefält
  • Humaniorastudier (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat