Keystone logo

11 Master Program i Molekylär biovetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Molekylärbiologi
 • Molekylär biovetenskap
Studiefält
 • Biovetenskap (11)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Molekylär biovetenskap

  En magisterexamen är en forskarutbildning som kräver två år av särskild skolgång för studenter att ta emot. För att starta ett MSc-program måste studenterna först ha intjäit en grundutbildning i ett relaterat fält. Samtidigt som du tjänar en MSc är ett åtagande, det är en som kan betala i form av karriärmöjligheter i framtiden.

  Vad är en MSc i molekylärbiovetenskap? Detta avancerade utbildningsprogram ger studenterna en fördjupad utbildning inom molekylärbiologi, biokemi, cellbiologi, genetik, mikrobiologi och fysiologi. Eleverna lär sig hur man använder vetenskapliga metoder för att bättre förstå cellutvecklingar och mutationer, och hur dessa mutationer kan användas för att studera sjukdomar på molekylär nivå. Studenter studerar också hur man gör mediciner effektivare med samma metoder.

  Forskare som tjänar en MSc i Molekylärbioscience kan få den kunskap som behövs för att göra nya innovationer inom sitt område.Dessa studenter examinerar också med de färdigheter som krävs för att arbeta som forskare och forskare, vilket kan hjälpa dem att göra dem ganska önskvärda för arbetsgivare.

  Kostnaden för att tjäna en MSc beror ofta på högskolan eller universitetet samt studentens förmåga att slutföra sin examen i tid. Eleverna ska prata med skolor som intresserar dem för att få mer information om kostnadsförväntningar.

  Med sin höga utbildningsnivå är kandidater med en MSc i Molecular Bioscience ofta högkvalificerade för karriär inom vetenskaplig forskning, djurliv och naturvård, välgörenhetsorganisationer, miljörådgivning, farmakologi, ekoturism och alternativa energiinitiativ. Kandidater kan välja att arbeta som universitetsprofessorer, miljöforskare, patologer, forskare för forskare och läkemedelsutvecklare. Vissa studenter kan också välja att studera biovetenskap ytterligare och fortsätta sin utbildning i utövande av doktorsexamen.

  Vissa skolor erbjuder online- och distansutbildningskurser så programdeltagare kan tjäna sin examen på ett sätt som fungerar med sitt upptagna liv. Om du vill börja tjäna din MSc i Molecular Bioscience idag, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.