Keystone logo

11 Master Program i Molekylär naturvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Molekylärbiologi
 • Molekylär naturvetenskap
Studiefält
 • Biovetenskap (11)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Molekylär naturvetenskap

  Om du är intresserad av att arbeta för att utveckla medicin, forskning sjukdom, och ytterligare människors hälsa, anser en Master i molekylära livsvetenskaper. Som en underkategori life science, innebär detta fokus på avancerad forskning om människans biologi som kommer att göra stor skillnad för mänsklighetens framtid.

  Vad är en Master i molekylära livsvetenskaper, exakt? Du kommer att studera den högsta nivån av kroppsliga processer, ända ner på atomnivå, och hur man manipulerar dessa processer genom medicin för att läka och utöka vår livslängd. Du kan välja en specialitet från sådana områden som kemi för livet, fysikalisk kemi av molekyler och material, celldynamik, klinisk biologi, neurovetenskap / neurobiologi och mycket mer.

  Detta är en möjlighet för mycket givande arbete som gör skillnad. Det finns många olika aspekter av molekylära biovetenskap kan du bli en expert på, och alla av dem är mycket viktigt.Dessutom finns det en stor efterfrågan på dessa typer av forskare idag.

  Mästaren i molekylära livsvetenskaper program är några av de mest prestigefyllda. Kostnaderna spegla detta, men de varierar kraftigt, precis som med alla möjligheter för högre utbildning. Det är viktigt att forska i förväg.

  Om du tar en Master i molekylära livsvetenskaper, kommer det att finnas många olika alternativ för din karriär. De flesta är i forskningen, men det finns en stor variation i denna aspekt. Du kan fokusera på immunologi, onkologi, genetik, farmakologi, eller cellbiologi och bidra till att förbättra vår förståelse av infektion, immunitet, vävnad reparera, metabolism och celltillväxt och differentiering. Alternativt kan utexaminerade också söka arbete som chefer inom läkemedelsindustrin eller inom den privata handelssektorn.

  Området molekylära livsvetenskaper är ett mycket spännande och givande.Studenter som brinner driva en master 's examen i detta område har flera alternativ för institutioner och program, som de kan forskning med vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.