Keystone logo

31 Master Program i Multimedia 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Multimedia
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (31)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Multimedia

Efter att ha erhållit en kandidatexamen kan man välja att genomföra en magisterexamen, vilken är den första nivån på doktorandnivå före doktorsnivå. Det är för dem som söker en högre nivå av kunskaper inom ett visst ämne eller intresseområde.

Vad är en master i multimedia? Beroende på programfokus förbereder graden studenter för karriär inom design, kommunikation eller beräkning. Den vanliga tråden är behovet av att förstå ny informationsteknik och hur man effektivt kan kommunicera idéer och meddelanden genom mediet. Designkurser kan bestå av reklam, videoredigering, digital marknadsföring och social media management. Kommunikationskurser kan inkludera journalistik, marknadsföring, reklam och audiovisuell kommunikation. Datorn kan omfatta företag, datorteknik, 3D-modellering och utveckling av webbinnehåll.

Lärare som genomför studier för en master i multimedia lär sig om internet och ny medieteknik samt innehållet som krävs, särskilt video, ljud och animering. De lär sig också hur man använder programvara för att redigera ljud, bilder eller kod och få den kunskap som behövs för att driva en multimediarelaterad verksamhet.

Utbildningskostnaderna varierar beroende på vilken institution och vilket land det ligger i. Programmen löper generellt mellan ett och tre år. Projektiva studenter ska genomföra noggrann forskning om potentiella akademiska program innan de ansöker.

Masterprogrammet i multimediaprogram förbereder eleverna med ett designfokus för karriär inom skapandet av produkter som elektroniska media, spel och pedagogiska resurser. Några karriärmöjligheter inkluderar datorspeldesigner, animatör, data visualizer, grafikdesigner, broadcastdesigner och webbdesigner. Kommunikation karriärval kan involvera journalist, marknadsföringskommunikation eller reklam professionell eller audiovisuell kommunikatör. Datorrelaterade roller kan innebära digital marknadsförare, programvarutekniker, systemingenjör, datavetenskapare eller spelutvecklare.

Master i multimedieprogram finns på olika institutioner runt om i världen, antingen på campus eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.