Keystone logo

12 Master Program i Musikbranschen 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Scenkonst
 • Musik
 • Musikbranschen
Studiefält
 • Scenkonst (12)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Musikbranschen

  En magisterexamen är vanligtvis ett ett till tre års program som förbereder en student för framsteg i en professionell karriär eller möjlighet att anmäla sig till ett doktorandprogram. Denna doktorsexamen följer en kandidatexamen, vanligtvis i ett relaterat fält.

  Vad är en Master i musikbranschen? Det fokuserar på den kunskap och erfarenhet som krävs för att utmärka sig i musikbranschen. Under detta program lär en elev hur man tillämpar affärspraxis och principer, inklusive marknadsföring, ekonomi och ledarskap. Publicering, licensiering, marknadsföring, intäkter och finansiering för musikare och upphovsrätt är alla kritiska aspekter som krävs för framgång i musikbranschen. En kandidat kan också lära sig att genomföra online- och fysiska marknadsföringskampanjer och skapa fläktupplevelser för maximal exponering för musiker.

  En individ kan välja att anmäla sig till ett musikbranschprogram av olika skäl. Coursework lär ut färdigheter som redovisning, marknadsföring och informationsteknik som är viktiga inom många områden, vilket banar vägen för uppåtgående rörlighet inom branschen.

  Många institutioner erbjuder avancerade grader inom musikbranschen, och det finns aspekter av varje som är unika för det programmet. Avgifter, undervisning och anmälnings kostnader varierar, vilket gör det svårt att beräkna kostnaden. Genom en noggrann undersökning av alternativen kan en student se till att ett program uppfyller pedagogiska och finansiella krav.

  Globala underhållningsföretag söker kvalificerade personer att fylla positioner i en mängd olika professionella miljöer. Sponsringskoordinatorer, digitala marknadsförare, säljare, PR och specialister för musik och talangutveckling är bara några av de öppningar som för närvarande finns tillgängliga. Möjligheterna inkluderar jobb i tv, radio och online media, och många kan innebära resor för kampanjer och konserter.

  Musikföretagsprogram finns tillgängliga internationellt. Många lärande institutioner erbjuder online-alternativ för att underlätta för dem som behöver flexibilitet i schema och plats. För att ta det första steget mot en framgångsrik karriär inom musikbranschen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.