Keystone logo

94 Master Program i Scenkonst Musik Musikframträdande 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Musik
  • Musikframträdande
Studiefält
  • Scenkonst (94)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Scenkonst Musik Musikframträdande

En master i musikprestation förbereder eleverna att bedriva en rad olika karriärer inom musikbranschen genom att undervisa musikteori och teknik, samt ge eleverna möjlighet att öva sina färdigheter i kor och orkestriska inställningar.

&nbsp

Vad är en mästare i musikprestation? En master i musikprestation är ett program som lär eleverna musikteori, solorepertoar och performance, pedagogik, diktering och musikalisk träning som är relevant för det enskilda studieriet. Studenterna kan välja mellan olika prestanda majors, inklusive oboe, röst, cello, klarinett, franskt horn, fagot, tuba, trumpet, violett, harpa, obo, dubbar, orgel, piano och mycket mer. Studenter kan arbeta för ett brett utbud av karriärmöjligheter inom musikfältet.

&nbsp

Studerande som slutför ett mastersprogram i musikprestanda nytta av att lära sig relevanta färdigheter som gör det möjligt för dem att kompetent driva yrkeskarriärer i musikbranschen. Efter avslutad program kommer studenterna att vara utrustade med de färdigheter och förtroende som de behöver för att lyckas i musikbranschen.

&nbsp

Kostnaden för en mästare i musikprestation varierar väsentligt beroende på den enskilda institutionen och landet där det är baserat. Studenter kan förvänta sig att slutföra programmet inom två till fem år, beroende på om de är heltid eller deltid studenter.

&nbsp

En master i musikprestation gör det möjligt för studenter att söka karriärmöjligheter inom många olika områden, inklusive: utbildning, musikprestation, personlig vokal coaching, komponering, konsthantering, ljudproduktion, samverkande pianist, akustiker, ackompanjatör, upphovsrättsrådgivare, lyriker och dirigent. Studenter som vill bedriva karriär inom musikbranschen kommer att ha större framgång efter avslutad magisterexamen i musikprestation.

&nbsp

En mästare i musikprestation kan öppna många möjligheter för en rad musikrelaterade karriärer. Om du vill bedriva en mästare i musikprestation, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.