Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 36 Masterexamina i Musikutbildning 2023

36 Master Program i Musikutbildning 2023

overview

En magisterexamen är utformad för att ge vidareutbildade möjligheter till kvalificerade sökande. Dessa examen tenderar att kräva relaterade grundutbildning eller yrkeserfarenhet för inskrivning.

Vad är en mästare i musikutbildning? Musikutbildning kan betraktas som överföring av information om musikaliskt uttryck. Detta kan utföras i samtida akademiska miljöer, till exempel skolor, eller i nya pedagogiska plattformar, som internetbaserat peer learning. Det finns flera alternativ tillgängliga i den här generella studiekategorin, de mest framträdande divisionerna är Master of Music med fokus på utbildning och Master of Education in Music. Vanliga kurser över huvuddelen av programmen är pedagogik, principer för musikutbildning, musikalärlighet och forskning.

Forskare i denna typ av program är ofta tillgängliga för att upprätthålla en personlig musikalisk övning, vidareutveckla sin uttrycksfulla och tekniska kapacitet. Man kan också hitta ett ökat nätverk av medarbetare för att främja sin konst, inklusive kamrater och instruktörer. Undervisningsförmågan som vanligtvis förvärvas kan bidra till att dela musik med både vänner och studenter.

Det är viktigt att kontrollera varje utbildningsundervisning individuellt. Priserna kan baseras på olika faktorer, till exempel den stat där skolan ligger och de anläggningar som laboratorier som studenterna har tillgång till.

Nyutexaminerade med en master i musikutbildning kan hitta anställning på ett musikundervisningss kontor. Dessa administrativa positioner kan innefatta uppdrag som samhällsuppdrag, programplanering och facilitetshantering. Handledning är en annan vanlig postnivå för musiklärare. Detta kan ske genom en etablerad skola eller reklam som frilansare. Kandidater med yrkeserfarenhet eller betydande personliga prestationer kan hitta positioner som undervisar ämnen i musikteori, prestation eller utbildning på skolor, högskolor eller universitet.

Man kommer sannolikt att hitta många alternativ för musikutbildning grader online och i traditionella klassrumsformat. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Musikutbildning
fields_of_study
  • Pedagogik (36)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format