Keystone logo

5 Master Program i Yrkesstudier Naturvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Naturvetenskap
Studiefält
 • Yrkesstudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Yrkesstudier Naturvetenskap

  I dagens arbetsmarknad en professionell magisterexamen kan vara precis den hävstångseffekt som en individ behöver för att utmärka sig inom ett aktuellt företag eller säkra en position inom en ny. Med nivån på utbildade personer inom jobbpoolen stiger, kan avancerade grader hjälpa individer sticka ut bland konkurrenterna.

  Vad är en professionell Master i Naturvetenskap? Det är ett utbildningsprogram som kombinerar naturvetenskapliga program med affärsutbildningsprinciper för att skapa väl avrundad, business minded tekniska specialister. Programmet tar en fördjupad inblick i naturvetenskapliga principer och ger praktiska tillämpningar till eleverna. Efter avslutad läroplanen utexaminerade kommer inte bara att kunna tillämpa de inlärda principer, men kommer också att ha en stark förståelse för hur att införliva dem i en framgångsrik affärsmodell.

  Till skillnad från en vanlig magisterexamen Professional Master i Naturvetenskap ger eleverna nuvarande affärsutbildning samt utbildning inom disciplinen. Detta gör dem väl avrundad arbetstagare och även ger dem kunskap som kan tillämpas utanför det naturvetenskapliga sfären.

  Det finns olika faktorer som vägs in i kostnaden för programmet. Den genomsnittliga kostnaden för särskild institution, platsen för skolan och om du studerar själv eller på nätet bidrar till kostnaderna, och varierar mellan olika skolor.

  En professionell Master i Naturvetenskap förbereder individer för karriärer inom naturvetenskap och utanför. Många individer väljer att göra karriär inom området och kan förvänta sig att säkra chefspositioner direkt ur porten. Andra kan välja att säkra befattningar inom andra branscher.De med entreprenöriella andar kan välja att starta eget företag eller fungera som en entreprenör eller konsult för olika företag.

  Om du har ett intresse och bakgrund inom naturvetenskap, kanske en professionell Master i Naturvetenskap vara ett utmärkt val. Om du vill veta mer söka efter ditt program nedan och kontakta upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.