Keystone logo

4 Master Program i Navigationsteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Navigationsteknik
Studiefält
 • Teknologistudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Navigationsteknik

   Förvärva en magisterexamen är en stor nästa steg efter examen med en kandidatexamen. Graden tar normalt mellan ett och tre år att slutföra. Skaffa en magisterexamen ofta leder till karriärer högre nivå med bättre betalande löner.

   Vad är en Master i Navigation? Denna grad fokuserar på en grundlig utbildning av navigation och andra vetenskapliga områden som är relaterade. Eleverna kan också studera mobil kommunikation, radio- och-radiobaserade icke positioneringsteknik bland annat. När de är färdiga, kan en student ha en omfattande kunskap om saker som nautiska resor, flygresor och flyg telekommunikation.

   Tjänar din Master i Navigation kan hjälpa dig på många sätt. Du kommer att ha en stor kunskap om navigation. Detta kan leda till framgångsrika och givande karriärer med möjligheter att avancera delvis baserad på din examen. Dessa framsteg leda till löneökningar och en känsla av tillfredsställelse.

   Kostnaden för din magisterexamen kan variera kraftigt. Vissa faktorer som kan avgöra kostnaden för att erhålla din examen är det land du bedriver din examen i, vilken institution du väljer, och hur lång tid det tar att slutföra din examen.

   När du har tjänat din Master i Navigation, kommer du att ha ett antal alternativ för din karriär. Du kan arbeta som ett kontroll personen flygtrafik eller så kan du välja en karriär till sjöss. Sysselsättnings inkluderar möjligheter med flygplanstillverkare, flygtelekommunikationsföretag och flygbolag samt offshore patrullfartyg, passagerarfartyg eller forskningsfartygen. Vissa yrken ger examen möjlighet att resa på marinblå båtar eller fartyg i inlandssjöfart, eller arbeta med mark underhåll eller konsultgrupper.

   Det finns en mängd olika skolor som kan hjälpa dig att få din examen.Ofta institutioner erbjuder flexibla studier som gör att du kan fortsätta ditt arbete till sjöss eller i luften medan du arbetar på din examen. Med dessa program kan graden generellt fyllas under loppet av två år. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.