Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Masterexamina i Bergen, Norge 2024

6 Master Program i Bergen, Norge 2024

Översikt

Studenter från hela världen har valt Bergen som destination för forskarutbildning. Bergen är en charmig stad omgiven av vacker natur, inklusive de fantastiska fjordarna. Det finns mycket för studenter som söker en Master i Bergen att göra på sin fritid, t.ex. vandring, besöker de utmärkta museerna, upplever det pulserande nattliv, och lära känna den vänliga lokalbefolkningen.

Bergen är hem för världens universitet i världsklass med utmärkta forskarutbildning utbildningsprogram. En del av Master i Bergen grader tillgängliga är inom näringslivet, miljöstudier och ledning, liksom flera andra områden i studien. Med en Master i Bergen, kan eleverna räkna med en utmanande läroplan utformad för att ge eleverna den kompetens, kunskap och utbildning som krävs för att vara behöriga yrkesverksamma inom sitt område. Med en Master i Bergen, studenter ofta karriärmöjligheter i Norge, Europa, såväl som globalt.

Läs mer om din möjlighet till en Master i Bergen genom att bläddra igenom programmen nedan!

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap
  • Designstudier
  • Energistudier Företagsekonomi Generella studier Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat