Keystone logo

19 Master Program i Olja och gas 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Energistudier
  • Energi
  • Olja och gas
Studiefält
  • Energistudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Olja och gas

Många individer som en Master i olja, gas och energi väljer att utforska energimarknaden, som är oundgänglig för den globala ekonomin och en extremt lukrativ bransch. Denna grad ger värdefull branschkännedom, inklusive en översikt av aktuella frågor på marknaden.

Vad är en Master i olja, gas och energi? En avancerad examen är vidareutbildning som kommer att utrusta eleverna med kunskap väsentligheter som olja och gas avtalsrätt, ekonomi och ekonomistyrning, verksamhetsstyrning, och energiekonomi. Studenterna kommer också lära sig de grundläggande byggstenarna i miljölednings strategier, såsom personalledning och organisationsutveckling. Individer kan arbeta mot yrken som kommer att göra en verklig skillnad i framtiden av jordens hållbarhet.

Det finns många skäl att välja att ta en Master i olja, gas, och energi kurs.Programmet lär ett antal färdigheter, såsom marknadsföring, forskningsmetoder, strategisk ledning, förvaltning kol och entreprenörskap, samt aktuella frågor inom olja, gas och energi. Dessutom en mästare på detta område ger individer möjlighet att flytta upp företagens stege snabbt.

Kostnaden varierar beroende på institutet, och programmet kan pågå mellan ett och tre år. Därför är det viktigt att du forskning programmet noggrant för att se till att program som erbjuds passar dina mål.

Akademiker är i hög efterfrågan på ett antal positioner, såsom olja och gas analytiker, energi och hållbarhetschef, projektprestanda analytiker, och projektkoordinator. Studenterna kommer att utveckla färdigheter som behövs för att ta itu med frågor som rör miljö och klimat.

Många internationella alternativ är tillgängliga för programmet från en rad olika universitet.Online kurser är ett idealiskt val för dem som bor i avlägsna områden runt om i världen med liten tillgång till en anläggning. Webbaserade alternativ tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.