Keystone logo

10 Master Program i Operativ förvaltning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Operativ förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Operativ förvaltning

   En magisterexamen tjänar som bevis för att en student verkligen har behärskat de färdigheter som lärs ut genom hennes eller hans studieområde. Det är nästa steg de flesta studenter tar efter att ha erhållit en kandidatexamen och kan erbjuda en start när det gäller karriärmöjligheter.

   Vad är en Master i Operational Management? Detta är ett examensprogram som lär studenterna vad de behöver veta för att hantera en karriär inom teknikhantering. Sådana program hanterar också modern mjukvara, hårdvara och andra typer av teknik för att bygga en grundlig förståelse för varje typ. Studenter kan förvänta sig att få en fördjupad utbildning om produktutveckling, teknikintegration, tillverkning, internationell inköp, utvecklingsledning och teknikprognoser. Var och en av dessa färdigheter är inriktad på att integrera den senaste och bästa tekniken i en arbetsmiljö.

   Under hela sin inlärningserfarenhet har eleverna chansen att behärska ett stort antal imponerande färdigheter. Några av de mest framträdande är ledarskap, teknisk felsökning och underhåll av programvara. Självklart är dessa praktiska i olika karriärer, men de tjänar också för att göra de studerandes liv enklare också.

   Det kan ta överallt från ett år till två år för att slutföra detta examen samtidigt som du går på heltid. Intresserade personer behöver undersöka kostnaden för alla nödvändiga kurser innan de väljer en skola, eftersom kurspriserna vanligtvis ändras från institution till institution.

   En magisterexamen i operativa ledningscenter på teknik, vilket är ett framtidsmedvetet område. Programdeltagare kan därför förvänta sig de färdigheter de lär sig i sina kurser för att leda till en mängd olika jobb vid examen. Några av de vanligaste yrkena som de med en mästare på detta område tar upp är produktionschef, driftschef, organisationsrådgivare, anläggningschef, inköpschef, compliance officer och kvalitetssäkringskontrollchef.

   Denna framåtriktande grad erbjuds på många skolor över hela världen, och studenter som är intresserade av denna typ av utbildning kan välja mellan lokala, internationella och online-lärandeupplevelser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.