Keystone logo

12 Master Program i Organisation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Organisation
Studiefält
 • Företagsekonomi (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Organisation

   En magisterexamen är den första uppnåendet av doktorsexamen efter en kandidatexamen har erhållits. I allmänhet krävs det ett tvåårigt engagemang för heltidsstudie.

   Vad är en mästare i organisationen? Att uppnå en förståelse för det bästa sättet att hantera dynamiken i någon enskild grupp är målet för programmet. Fokus på kompetensundervisning, som påverkar förändring genom organisatoriska effekter och ledarskapsförmåga, kan leda dig till förmågan att ordentligt och effektivt organisera människor, från ledningsstruktur i en företagsenhet till policy för avdelningsuppdrag.

   Fördelarna med att erhålla en master i organisationen är ofta många och varierade. Bortsett från de uppenbara karriärfördelarna kan du också få ny förståelse i människors psykologi. Kritiskt tänkande och forskningsmetoder är vanligtvis också omfattade och ger dig nya verktyg för att hitta grundläggande orsaker till problem i både ditt yrkesskick och dina personliga liv.

   Kostnaden för ett masterprogram varierar beroende på institution och plats, men din föredragna skola kan ge dig mer information om kostnaden.

   En master i organisationen kan öppna nya karriärvägar för dig i vilken riktning du väljer. Du kan bestämma dig för att gå företag, där din examen kan öppna dörrar till försäljningschef, personalchef och till och med VD. Du kan välja att använda din examen för att gynna ett litet eller medelstort företag där kontorschef och administrativ proffs skulle vara bra. En mästare i organisationen kan låta dig välja din väg medan du ger verktygen för att få det att hända.

   Din magisterexamen kan komma från ett antal högskolor och universitet runt om i världen som erbjuder det, eller du kan till och med välja att fortsätta din examen online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.