Keystone logo

29 Master Program i Organisationsadministration 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i administration
 • Administration
 • Organisationsadministration
Studiefält
 • Studier i administration (29)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Organisationsadministration

  En magisterexamen är ett pedagogiskt alternativ tillgängligt för studenter efter att ha tjänat en kandidatexamen. Denna typ av examen tar vanligtvis mindre tid att slutföra eftersom läroplanen är mer avancerad och koncentrerad.

  Vad är en master i organisationsförvaltningen? Varje framgångsrik företag eller organisation behöver kvalificerade proffs för att hjälpa till att odla en funktionell, strukturerad miljö. Denna typ av examen hjälper till att förbereda studenter för ledarroll roller genom att studera avancerad teknik, kommunikation taktik och planeringsstrategier. Vissa kurser kan studera mänskliga resurser, etik, ledarskapsteori, marknadsföring eller ekonomisk och affärsmässig förvaltningskompetens. Studenter med en master i detta ämne bör vara beredda att hjälpa företag att lyckas.

  Det här studiet hjälper eleverna att fullt ut engagera sig i deras ledarskapsintuition, vilket kan vara ett användbart verktyg inom alla delar av livet. Studenter i ämnet tenderar också att ha bättre kommunikationsförmåga och kritiska tänkande förmågor.

  Kostnaden för doktorsexamen beror vanligtvis på antalet kurser som krävs för att slutföra programmet. Olika universitet har vanligtvis egna unika undervisningsplaner, så studenterna ska kontakta skolorna för mer information om deras inskrivningskrav.

  Studenter med en magisterexamen i organisationsförvaltningen kan överväga karriärmöjligheter från ett brett urval av branscher. Organisationshanterings- och administrationspositioner finns i många sektorer, allt från stora internationella företag till ideella organisationer eller statliga myndigheter. Några mer populära jobb som finns inom detta område är att arbeta som utbildning och utvecklingschef, försäljningschef, socialtjänsteman, personalchef och många fler. Att arbeta med en mästare i organisationsförvaltningen kan ofta hjälpa eleverna att vara mer anställbara än studenter med bara en kandidatexamen.

  Många universitet runt om i världen erbjuder magisterexamen till kvalificerade studenter. Det finns vanligtvis både deltid och heltidsstudier tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.