Keystone logo

73 Master Program i Organisationsförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Organisationsförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (73)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Organisationsförvaltning

   För att bli framgångsrik i näringslivet, måste de anställda ha en stark förståelse för hur man upprätthåller organisationen och hantera andras verksamhet på ett effektivt sätt. De som vill förbättra sina organisatoriska och ledningskompetens bör överväga att driva en magisterexamen i organisationsutveckling.

   När introducerades till detta program för första gången, många studenter frågar, "Vad är en Master i Organizational Management?" Studenter som vill få en av dessa examina studera en mängd olika affärsrelaterade ämnen. Till exempel, medan bedriva en magisterexamen i organisationsutveckling, kan en student ta klasser på supply chain management, analytics, verksamhetsstyrning, och projektledning.

   Pursing denna typ av magisterexamen är mycket fördelaktigt för studenter eftersom det tillåter dem att utveckla de färdigheter de behöver för att lyckas i näringslivet.Akademiker med en magisterexamen i organisationsledningar ofta mycket eftertraktade av företagen i praktiskt taget alla branscher som behöver medarbetare med en imponerande kapacitet för ledning och organisation.

   Hur mycket det kostar att få en magisterexamen i organisationsledningen varierar kraftigt från institution. Kostnaden för undervisning för varje skola som erbjuder detta program ofta beror på placeringen av institutionen och längden på deras organisatoriska programförvaltningen.

   De som utexamineras från detta program kan räkna med att arbeta i en position som kräver dem att framgångsrikt hantera och organisera affärsrelaterade uppgifter på en daglig basis. Till exempel kan en person med denna grad fungera som en försörjningskedja analytiker, supply chain manager, kundansvarig, personalchef, eller något annat närstående position som kräver den anställde för att förbättra effektiviteten och driften av verksamheten "praxis på daglig basis.

   Eleverna bör ta sig tid att fullt ut förstå vad nätet och i person programalternativ är tillgängliga för dem från en mängd olika universitet. För att få processen igång, sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.