Keystone logo

15 Master Program i Partikelfysik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Naturvetenskap
 • Fysik
 • Partikelfysik
Studiefält
 • Naturvetenskap (15)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Partikelfysik

  De som tjänar en magisterexamen visar en betydande grad av akademisk prestation. Efter slutförandet av grundutbildningen, kan intresserade personer ansöka om ett masterprogram. När den sökande är antagen till ett universitet program, tjänar studenten examen genom att framgångsrikt slutföra två år av avancerade kurser.

  Chansen är, du har landat på den här sidan eftersom du vill veta, vad är en Master i partikelfysik? Ett sådant program fokuserar på utforskning av beståndsdelarna i ärendet. Genom studier och experiment, vinner studenten en förståelse för de teorier och modeller av vad som gör upp vårt universum. Alla studenter bör räkna med att stärka sina kunskaper i matematik, problemlösning och informationsteknik.

  Slutförande av en magisterexamen i partikelfysik signaler till forskning universitet som du är redo att leda banbrytande forskningsinsatser.De som söker arbete ökar deras chans att hyras av energi- och miljöorganisationer. I vilket fall som helst bör studenter räkna med att uppnå en fullständig förståelse av universum och en del av dess styrande krafter såsom tyngdkraften.

  Kostnaderna varierar beroende på plats och institution. Studie priser är i allmänhet garanteras för ett läsår. Några elever väljer att studera på deltid för att arbeta sig igenom programmet i en måttlig takt.

  Ett ganska stort antal utexaminerade träda doktorandprogram; dock ger utbildningen också en solid grund för att lära naturvetenskap kurser i gymnasier och högskolor. Några få arbete i statliga och vetenskapliga anläggningar. De som letar efter mer flexibilitet kan fungera som vetenskaps författare och journalister. För vissa studenter, gnistor deras lärorik resa idéer som leder dem att bedriva företagande.

  En mängd internationella universitet erbjuder magisterstudier nivå i partikelfysik.Ansökningskraven varierar mellan institutioner. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.