Keystone logo

41 Master Program i Pedagogik Instruction Pedagogik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Instruction
  • Pedagogik
Studiefält
  • Pedagogik (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Pedagogik Instruction Pedagogik

En magisterexamen är ibland en förutsättning för vissa karriärer. Dessa program tar oftast någonstans mellan två och fyra år för att slutföra. De involverar ofta en capstone-upplevelse, till exempel utvecklingen av en avhandling.

Vad är en Master i Pedagogik? Pedagogik är i allmänhet vetenskapen och teorin om utbildning. Studenter som är intresserade av att utveckla nya sätt att undervisa och undersöka befintliga metoder kan vara intresserade av att genomföra avancerad utbildning i ämnet. Vanliga kurser är bedömningsvetenskap, coaching, dataanalys, diversitetsstudier och ämnen inom pedagogisk innovation. Studenter kan också förvänta sig att slutföra självständig forskning eller utföra praktik som en del av några av dessa program. De flesta program fokuserar på flera nivåer av utbildningsövning, från studentens psykologi till offentliga policyer för skolor.

En pedagogik grad representerar ett engagemang för att förstå hur människor lär sig, och som sådan kan vara en fördel när man utövar en lärarposition. Dessa grader kan också ge den teoretiska och praktiska grunden för att genomföra en doktorandforskningsposition.

Vissa skolor kanske inte har utbildningskostnader för sina program tydligt listade på webbplatser eller broschyrer. I det här fallet är det ofta bäst att ringa eller maila tillträdesavdelningen.

Kandidater som får en Master i Pedagogik kan hitta sig kvalificerade för ett antal professionella positioner. Magisterexamenhållare anses ofta som kandidater för grundutbildningspositioner upp till högskolanivån. Man kan också hitta anställning i företagets personalavdelning, utveckla utbildningsprogram och bedömningstekniker. Ett annat alternativ för kandidatexamen kan vara fortbildning, oftast i form av doktorandstudier inom utbildning, pedagogik eller relaterade områden.

Att skaffa en utbildning är en process, men effektiv forskning kan påskynda processen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.