Keystone logo

21 Master Program i Pedagogisk verksamhet 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Forskning om utbildning
 • Pedagogisk verksamhet
Studiefält
 • Pedagogik (21)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Pedagogisk verksamhet

  En magisterexamen är ofta eftertraktade av mycket motiverade studenter som har ett djupt intresse för en viss disciplin. Studerande som har en kandidatexamen och vill fortsätta vidare studier, för personlig och professionell utveckling, är berättigade att anmäla sig till ett magisterprogram.

  Vad är en mästare i pedagogisk praxis? Detta program tillåter i allmänhet eleverna att dyka djupt in i teorin och praktiken av utbildning i sina många former. Studenter ser ofta ut att bygga en kunskapsbas av innovativa metoder och att främja förmågan att kritiskt titta på element i den pedagogiska miljön. Samtidigt kan eleverna utveckla hårda färdigheter som klassrumsberedning, forskning och pedagogik. En masterprojekt behövs ofta för att programmet ska slutföras.

  Kandidater från detta program utvecklar ofta möjligheten att noggrant undersöka ett ämne från flera perspektiv med kritiska tänkande färdigheter. De kommer sannolikt att kunna presentera effektiva forskningsrapporter till administrativa organ, och de kan ofta ge professionell inmatning på en rad läroplaner. Dessa färdigheter går långt för att skapa en väl avrundad kandidat som är konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

  Flera faktorer kan påverka priset för detta examen. Online kurser är i allmänhet billigare än heltidsboende kurser. Det kan vara bäst att samråda med varje institution för att bestämma de faktiska utgifterna.

  Kandidater från en mästare i utbildningsepraxis kan hitta arbete på en rad olika områden. Regering, ideella grupper, utbildningsinstitutioner, hälso- och sjukvårdspersonal och konstorganisationer kan vara bördiga områden för en person som har avslutat detta program. Kandidater är ofta anställda som lärare, chefer, handledare, kursledare, pedagogiska konsulter och rådgivare till organisationer. De kan också fungera som fundraisers eller författare för utbildningsställen.

  Program på utbildningsnivå på masternivå kan erbjudas hos många institutioner över hela världen, med online möjligheter ständigt ökande. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.