Keystone logo

222 Master Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Personaladministration
Studiefält
  • Studier i administration (222)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration

En magisterexamen är en globalt erkänd akademisk prestation som fördjupar de färdigheter som erhållits i en relaterad kandidatexamen. Studenter som antas till magisterexamen har i allmänhet redan genomfört högskoleexamen inom en rad discipliner, inklusive men inte begränsat till historia, humaniora, engelska, grundmatematik, filosofi, bildkonst, teologi och samhällsvetenskap.

Vad är en Master i Human Resource Management? Detta stränga program tar vanligtvis mellan ett och två år att slutföra och undervisa eleverna ett brett spektrum av personalrelaterade kompetenser som är mycket önskvärda för företag över hela världen. Förutom att erbjuda en överblick över den globala affärsmiljön, lär den här grundliga kursen studenterna bemanningstekniker och överväganden, olika metoder för att bli en effektiv ledare, hur man fattar viktiga arbetskraftsrelaterade beslut och hur man uppfyller företagens personalbehov försöker göra det i dagens moderna näringsliv.

Studerande som framgångsrikt slutförde ett mastersprogram för mänskliga resurser är förberedda för arbete i ett extremt brett utbud av konkurrenskraftiga globala företag och kan ofta leda högre löner än sina mindre utbildade karriärkonkurrenter.

Kostnaden för att erhålla en Master i Human Resource Management varierar väsentligt från skolan till skolan och geografiskt område, så det rekommenderas att intresserade studenter kontaktar varje enskild intressebolag för relevant undervisningsinformation.

Framgångsrika utexaminerade av en Master i Human Resource Management program är förberedda för en mängd olika välbetalda positioner. Många fortsätter att hitta arbete som personalkonsulter, chefer, specialister och affärsanalytiker, medan andra jobbar som arbetsrelationer eller prestationshanteringsspecialister, personalpersonal eller kompetensförmedlingsspecialister och chefer.

Om en mastere i mänsklig resurshantering låter som något du skulle vilja höra mer om, utforska de rikliga utbildningsmöjligheterna som finns tillgängliga globalt med hjälp av Masterstudys omfattande databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.