Keystone logo

6 Master Program i Polisvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Straffrättsligt förfarande
 • Polisvetenskap
Studiefält
 • Studier i juridik (6)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Polisvetenskap

  Efter att ha fått en grundutbildning kan studenter välja att arbeta mot en magisterexamen. Denna typ av examen hjälper forskare med att bygga avancerade färdigheter för att ge dem en ökning när man letar efter en karriär inom sitt område.

  Vad är en master i polisvetenskap? Programmet är utformat för dem som kanske redan har lite erfarenhet inom brottsbekämpningsområdet eller som syftar till en högre inträdesposition. Genom klasser som är inriktade på klinisk psykologi och sociologi kan eleverna förbereda sig för att bättre hantera ofta stressiga situationer som uppstår i tulllinjen. Kurser som ingår i denna kurs är utformade för att hjälpa framtida officerare, detektiver och andra brottsbekämpande personal att utföra sina jobb på ett säkert och effektivt sätt.

  Genom att behärska en klinisk förståelse för psykologi och sociologi kan eleverna förvänta sig att uppleva fördelar som bättre interpersonell kommunikation, enklare kommunikation och bättre hantering av stressiga situationer. Dessa färdigheter hjälper inte bara till att berika elevernas personliga liv utan också möjliggöra bättre arbetsprestanda.

  Typiskt tar man en mastersgrad av denna sort mellan sex månader och ett år, så potentiella studenter borde planera i enlighet därmed när man handlar med priset. Kostnaden för kurser varierar från institution till institution och land till land.

  Ett stort antal advokatkurser på avancerad nivå kan öppnas för att programmera kandidater med denna utbildningsnivå inom polisvetenskap. Några av de jobb som uppgraderas kan ha möjlighet att välja bland bland annat fogade brottsutredare / privatdetektiv gränsövervakare polis patrull officer marskalk, fisk och viltvårdare; och invandringsinspektör. Var och en av dessa jobb använder de interpersonella och bedömningsförmågor som lärs ut genom hela kurser.

  Studenter kan välja att delta i polisvetenskapliga kurser lokalt, men de har också möjlighet att delta i klasser internationellt eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.