Keystone logo

82 Master Program i Politik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Samhällsvetenskap
 • Statsvetenskap
 • Politik
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (82)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Politik

  Studenter som vill ha en magisterexamen åtar sig ett stort mål. För att tjäna i denna grad måste en person först få en grundutbildning. Studenter behöver vanligtvis slutföra en avhandling eller en annan typ av forskningspapper innan de examineras.

  Vad är en mästare i politiken? Denna grad lär ut de komplicerade vetenskaps- och filosofiska teorierna bakom politiken runt om i världen. En magisterexamen i politik snittar med ett brett utbud av andra ämnen, däribland offentlig politik, ekonomi, sociologi, juridik och psykologi. Eleverna lär sig om det politiska klimatet i länder runt om i världen. En typisk grad inbegriper politisk filosofi, internationella relationer och jämförande politik. Studenter kan välja att få bred kunskap om alla tre eller att fokusera på ett visst intresseområde.

  Personer som väljer att tjäna en doktorsexamen i politik kan få många fördelar och få praktiska och analytiska färdigheter. Kandidater kan lära sig att genomföra politisk forskning, stärka sina skriftliga kommunikationsförmåga och förstå hur informationsteknik passar in i ekonomiska och politiska marknader.

  Kostnaden för att få en magisterexamen varierar både efter land och institution. Vissa program är längre än andra och kräver en större ekonomisk skyldighet. Vissa studenter kan kvalificera sig för stipendier, bidrag eller lån.

  Personer som uppnår en doktorsexamen i politik har olika karriärmöjligheter. Vissa kan gå på jobbet för den federala regeringen i egenskap av en vald tjänsteman. Andra kan ta administrativa jobb i politiken, analysera den allmänna politiken eller bli lobbyister. Utanför statliga jobb kan utexaminerade välja att bli statsvetenskapliga utbildare på gymnasienivå. Positioner finns också i offentliga frågor och offentlig förvaltning på vissa ställen. Fortfarande andra individer kan välja att arbeta inom flera områden, till exempel undervisning och innehav av offentliga lokaler.

  Människor som har intresse av att tjäna en magisterexamen i politik kan delta i ett brett spektrum av universitet runt om i världen. Många institutioner erbjuder online kurser. Internetkurser är ett utmärkt alternativ för personer som behöver ett mer flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan eller kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.